Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pralka Daewoo DWF 5500DPP - jakiego proszku używać?

JanuszH 14 Mar 2004 10:30 2668 5
    JanuszH
    Level 2  
    Czy ktoś może mi doradzić jakiego proszku do prania używa sie w takiej pralce? Wiem,że nie jest to właściwe forum ale szukam wszędzie i nic.
    :cry:
    JanuszH
    Level 2  
    No właśnie,bąbelkowa.Ponoć jest rewelacyjna jak sie używa właściwych proszków.
    technicy
    Level 11  
    Witam. Moja zona uzywa do zwyklego prania Viziru a do prania chemicznego plynu o nazwie Dryten. Pozdrawiam
    samosiek
    Level 11  
    technicy wrote:
    Witam. Moja zona uzywa do zwyklego prania Viziru a do prania chemicznego plynu o nazwie Dryten. Pozdrawiam

Ja do prania w pralce bąbelkowej używam najczęściej proszku Ariel bądź Persil - tak mi kiedyś poradzono w pewnej firmie.
    Jednak ponoć najlepszym środkiem do prania w takiej pralce jest płyn Dryten - tylko gdzie go można kupić :?: :? Jeśli ktoś wie, to uprzejmie proszę o odpowiedź.
    Interesuje mnie też gdzie obecnie można takową pralkę bąbelkową kupić, bo system prania jest przeze mnie sprawdzony i mam o nim dobrą opinię, jednak pralki piorące w systemie bąbelkowym niestety nie zostały należycie rozreklamowane - stąd mało kto o nich coś wie, a przecież nie jest to już taka wielka nowość, choć technologia prania jak najbardziej nowoczesna /pranie bąbelkowe w zimnej wodzie, domowe pranie chemiczne, i nie tylko, przy użyciu płynu Dryten; oszczędność czasu i zużycia prądu oraz przede wszystkim duża efektywność i ekologiczność prania dzięki bąbelkom powietrza, i olbrzymia oszczędność tkanin podczas prania - konstrukcja pralki i system prania generalnie eliminują tarcie tkanin podczas prania i płukania/.