No więc tak: Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Sharpa model LC-32B20E, muszę powiedzieć że spisuje się świetnie. Na początku dostałem model, który niestety musiałem wymienić, po 2 - 3 dniach pojawiła się pionowa krecha na matrycy która była widoczna tak samo w trybie TV jak i pod komputerem. Został wymieniony na miejscu o co w EURO RTV AGD musiałem się sporo wykłócać! Sprzęt nie miał nawet 7 dni od daty kupna, więc miałem prawo. Po porównaniu nawet opakowania i zafoliowania Nowego ze starym, stwierdziłem że dostałem jakiś model po serwisie chyba. pierwszy nie miał tak dokładnie oklejonej folii, nie miał żadnej nalepki na obudowie a drugi (ten który dostałem w zamian) miał tego pełno i do tego był zaizolowany taśmą z logo sharp - pierwszy miał zwykłą szarą! Piszę to wszystko głównie dlatego, żeby przestrzec wszystkich czytających przed takim sprzętem - WSZYSTKO DOBRZE SPRAWDZAĆ NA MIEJSCU!
Macosmail - dziękuję za doradzenie. Nie ukrywam że3 sugerowałem się modelami, które podałeś. Jestem zadowolony, bardzo zadowolony. Serdeczne dzięki!