Witam serdecznie chcę kupić lustrzankę jednak mam mało pieniędzy pracowałem na lustrzankach jak i na kompaktach i wole wybrać tanią lustrzankę. Wygodniej i lepiej się robi nimi zdjęcia, a kompakty są kompaktami
szukałem w necie i tak wybór padł na początku na "nikona d40" obecnie znalazłem na necie za 960zł z obiektywem
jednak wczoraj zobaczyłem Canona EOS 1000D z obiektywem ze stabilizacją obrazu za 1270zł i teraz się zastanawiam co będzie lepsze
Canon nowy z tego roku ma stabilizację w obiektywie, lepsza rozdzielczość 10, podgląd na żywo, szybko ładuje aku, szkoda ze zrezygnowali z pilota do niego. Podobno nikona niewygodnie się trzyma jednak jest spora różnica w cenie można za to by kupić nap lampę albo była by kasa na inne gadżety do niego
proszę o porady a może coś lepszego preferujecie za taką cenę?
Ps. na pewno wiele osób będzie miało taki problem w wyborze taniej lustrzanki
Proszę poprawić tytuł postu - natychmiast. Regulamin pkt.15 [dzimi]
szukałem w necie i tak wybór padł na początku na "nikona d40" obecnie znalazłem na necie za 960zł z obiektywem
jednak wczoraj zobaczyłem Canona EOS 1000D z obiektywem ze stabilizacją obrazu za 1270zł i teraz się zastanawiam co będzie lepsze
Canon nowy z tego roku ma stabilizację w obiektywie, lepsza rozdzielczość 10, podgląd na żywo, szybko ładuje aku, szkoda ze zrezygnowali z pilota do niego. Podobno nikona niewygodnie się trzyma jednak jest spora różnica w cenie można za to by kupić nap lampę albo była by kasa na inne gadżety do niego
proszę o porady a może coś lepszego preferujecie za taką cenę?
Ps. na pewno wiele osób będzie miało taki problem w wyborze taniej lustrzanki
Proszę poprawić tytuł postu - natychmiast. Regulamin pkt.15 [dzimi]