witam serdecznie,
Przepraszam jeżeli temat był, ale nie znalazłem konkretów. Dlatego Zapytam się osobiście.
Posiadam rovera 75 a w nim radio Alpine Symphony - Fabryczny sprzęt. Radio posiada odtwarzacz kaset, chciałbym mieć możliość posłuchania mp-3 i nie chce żadnych transmiterów i kaset z kablem bo to mówiąc krótko według mnie badziew ( w sensie jakości, oraz wyglądu) chciałbym jakieś rozwiązanie z drugim schowanym radiu w np : przednim schowku, czy zastosowaniu zmieniarki. Moje Pytanka:
1. Czy da się podpiąć jakies drugie radio ? jak najmniej inwazyjnie...
2. Czy da sie podpiąć jakąś zmieniarkę ?
3. Czy macie jakieś sugestie ?
4. Co polecacie ?
5. Czy jakieś info dokładne sa potrzebne odnośnie sprzętu jaki mam ?
Dziękuję za wszelką pomoc
Pozdrawiam
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Podpowiedzcie cos
Nie pisz wiadomości pod wiadomością. Używaj funkcji zmień. Scaliłem. [TW]
Przepraszam jeżeli temat był, ale nie znalazłem konkretów. Dlatego Zapytam się osobiście.
Posiadam rovera 75 a w nim radio Alpine Symphony - Fabryczny sprzęt. Radio posiada odtwarzacz kaset, chciałbym mieć możliość posłuchania mp-3 i nie chce żadnych transmiterów i kaset z kablem bo to mówiąc krótko według mnie badziew ( w sensie jakości, oraz wyglądu) chciałbym jakieś rozwiązanie z drugim schowanym radiu w np : przednim schowku, czy zastosowaniu zmieniarki. Moje Pytanka:
1. Czy da się podpiąć jakies drugie radio ? jak najmniej inwazyjnie...
2. Czy da sie podpiąć jakąś zmieniarkę ?
3. Czy macie jakieś sugestie ?
4. Co polecacie ?
5. Czy jakieś info dokładne sa potrzebne odnośnie sprzętu jaki mam ?
Dziękuję za wszelką pomoc
Pozdrawiam
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Podpowiedzcie cos

Nie pisz wiadomości pod wiadomością. Używaj funkcji zmień. Scaliłem. [TW]