Nawet jeśli to wbrew regulaminowi , to pokusa jest zbyt silna , choc obiecywałem sobie nie komentowac kąśliwych uwag pod adresem moich sugesti przedstawianych na tym forum, ale to już przesada . Jeśli jestem z jakiegoś powodu osobą niepożądaną na forum , to proszę napisac to wprost , a nie pisząc BZDURA kiedy mam rację lub oskarżając mnie o nieznajomośc tematu w momencie , gdy dwóch "specjalistów AGD " i moderator ma do dyspozycji zdjęcie zamieszczone przez "misio 374 " i nie widzicie Panowie obok grzałki czujki NTC , a wręcz każecie zainteresowanemu szukac regulowanego termostatu ( do którego niby mają dochodzic któreś z widocznych na zdjęciu przewodów?? ) . Jeśli "misio 374 " znajdzie w swojej pralko-suszarce kapilarę , będę Panów gorąco przepraszał , jeśli jednak znów ja mam rację oczekuję od Panów godnego zachowania się i przemyślenia swich kolejnych , ewentualnych zarzutów przed ich sformuowaniem .
Jeżeli kogoś innego wprowadziłem w błąd to w przeciwieństwie do wielu innych potrafię przyznac się do błędu ( bo wszyscy je popełniamy ) , tyle tylko . że muszę znac konkrety .
Domagam się przed skasowaniem tego tematu srupulatnego wyjaśnienia wszystkich aspektów sprawy AWG 336 .
Zyczę wszystkim miłego wieczoru , nie koniecznie tak miłego , jak mój .