Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki telefon z wifi? Kwota do 500 zł. Z aparatem, mp3 i dobrą baterią.

daber2004 30 Nov 2008 15:10 6283 16
    daber2004
    Level 11  
    Witam,

szukam jakiegos dobrego telefonu w cenie do 500zl, ktory posiada:

-Wifi
    -aparat
    -mp3
    -baterie trzymajaca min 3 dni (przy normalnym uzytkowaniu)

Zastanawiam sie nad: Toshiba g500, samsungiem i600, nokia e51, nokia 6301. Ma ktos moze jakies sugestie ;) ?
    cuuuba
    Level 12  
    Mam E51 - jestem zadowolony i to bardzo. Wczesniej zmienialem telefon srednio co 3 miesiace a ten mam juz ponad pol roku ;) Wifi fajnie smiga, fotki jak dla mnie wystarczające, fajna jakosc filmikow. Mp3 ladnie chodzi, tylko polecam wgranie innego odtwarzacza niz standardowy. Bateria bez zastrzezen;)
    pit08
    Level 28  
    Bierz E51, bardzo udany telefon.
    Neon2
    Level 15  
    Zgadzam sie z kolegami polecam E51 :)
    Krzysiek_Gd
    Level 15  
    Ja polecam HTC TYTN II - dzięki dużemu wyświetlaczowi przeglądanie stron sie stanowi takiego problemu jak w przypadku telefonów z małym ekranem, chociaż podejrzewam że fascynacja wi fi w MDA itp szybko się skończy - przegladanie stron , lub pisanie na takim maleństwie jest troszkę niewygodne i wkurzające
    krzynio20
    Level 14  
    Ja też mam nokię e51 i też jestem bardzo zadowolony :) POLECAM
    BartekWB
    Level 27  
    Miałem HTC m3100(rozdzielczość QVGA), kolega miał HTC m5000(rozdzielczość VGA), teraz mam Nokię e51. W porównaniu tych trzech telefonów/PPC najwygodniej przegląda mi się strony na E51, chociaż rozdzielczość w m5000 robiła swoje. Zasięg wifi najlepszy w E51. W tej Nokii niestety zdjęcia to porażka, czarne jest zamieniane na zielone, szumy na bardzo wysokim poziomie, tylko przy dobrym świetle zdjęcia są jako takie. Funkcja wideo jak na telefon starczy. Jakość mp3 jest bardzo dobra, chociaż nie miałem jeszcze okazji testować na porządnych słuchawkach(te standardowe są nie do zniesienia). Bateria spokojnie pociągnie 3 dni.
    andreee
    Level 24  
    to nie sluchawki tylko nokia, bo jak juz pisalem wiele razy nokia nie nadaje sie do mp3. wystarczy zobaczyc jakie wyniki osiaga nokia w rmaa- jest ponizej krytyki, wychodzi na rowni z odtwarzaczami typu no name a nawet gorzej
    BartekWB
    Level 27  
    Po części zgodzę się z Tobą, bo telefon ma być do telefonowania, wysyłania sms, co prawda na tym procesorze dźwięku zniekształcenia tworzą się okropne, ale jesli chodzi o tą klasę to lepszego telefonu z lepszym odtwarzaczem mp3 i podobnymi funkcjami nie znajdziesz aktualnie.
    neik
    Level 11  
    Chciałbym odświeżyć temat, szukam dobrego telefonu z wifi do internetu i skype z klawiaturą qwerty, cena do 1000zł.
    -=TOMA=-
    Level 18  
    E65, E51 i E52 (jesli ud sie znaleźć w takije cenie)
    neik
    Level 11  
    Myślę o E72 trochę cena mnie przerasta ale cóż, szukam dalej :)
    miecio86
    Level 16  
    proponuje HTC G1 jeżeli nie przeszkadza wielkość. Telefonu używam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Klawiatura qwerty i duży lcd bardzo ułatwiaja smiganie po necie.
    mundek223
    Level 29  
    E51 mam i jestem zadowolony bateria od 4-7 dni zależne od użytkowania