Mam telefon Samsung i550 i problem z nim jest taki , że pomimo , że ma system operacyjny SYMBIAN , to nie obsługuje programów , które maja wykorzystywać kamerę. Aplikacja poprostu wyłącza się w momencie , kiedy ma użyć kamery. Podejrzewam , że wszystkie te aplikacje pisane są pod nokie , które są zbudowane według tych samych schematów , a samsung wyprodukował telefon , który jest nie kompatybilny. Próbowałem udostępnić kamerę w ustawieniach , jednak mi się nie udało. Mój pomysł jest taki - Ktoś z forumowiczów , który zna się na programowaniu w SYMBIANIE mógłby napisać taką "przejściówkę" , dzięki której kamera w samsungu i Nokii były by umieszczone pod tym samym portem(czy jak to się tam mówi , jestem zielony jeśli chodzi o nowoczesne telefony , ale wydaje mi się , że to właśnie kamera jest innym portem w samsungu niż w nokii). Jeśli to nie oto chodzi , to Ktoś mógłby napisać aplikację , która udostępniła by programom kamerę. Czy coś z rzeczy , które tu wymieniłem da sie zrobić ,czy jest to kompletna bajka??