zakupiłem oryginalny komplet tuszy jakieś 2 miesiące temu. Jeden kolor odrazu wymieniłem, pozostałem 3 nie. Dziś musiałem wymienić 3 pozostałe, dwa sie zainstalowały natomiast z trzecim jest problem. Epson status monitor pokazuje ze jest zapelniony kardridz, ale jest też "x" przy nim (czyli ze tuszu brak) lampka na drukarce też świeci że brakuje tuszu w jednym pojemniku oraz kominukat
"Amarantowy:T0713
Epson zaleca następujące oryginalne pojemniki z tuszem Epson. Kliknij przycisk Jak w celu przejścia do wskazówek dotyczących wymiany pojemnika z tuszem."
Wymieniałem go już chyba z 5 razy, nic się nie chce drukować, bo jeden pojemnik jest pusty, czyszczenie głowic nie działa gdyż jeden pojemnik jest pusty:/
zdjęcie pokazujące stan tuszu jest nie takie jak powinno:/ niewiem czy to robi jaka różnice ale...

"Amarantowy:T0713
Epson zaleca następujące oryginalne pojemniki z tuszem Epson. Kliknij przycisk Jak w celu przejścia do wskazówek dotyczących wymiany pojemnika z tuszem."
Wymieniałem go już chyba z 5 razy, nic się nie chce drukować, bo jeden pojemnik jest pusty, czyszczenie głowic nie działa gdyż jeden pojemnik jest pusty:/
zdjęcie pokazujące stan tuszu jest nie takie jak powinno:/ niewiem czy to robi jaka różnice ale...