jakie z tych kolumny najlepiej nadają się i do muzyki jak i do kina domowego .Takie uniwersalne Bo mam zamiar kupić Amplituner pioneer VSX-817 i raczej te scherzo 350 i jak to ogólnie bedzie grać.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therepuma1515 wrote:jakie z tych kolumny najlepiej nadają się i do muzyki jak i do kina domowego .Takie uniwersalne Bo mam zamiar kupić Amplituner pioneer VSX-817 i raczej te scherzo 350 i jak to ogólnie bedzie grać.
puma1515 wrote:Dostane od wujka z niemiec scherzo...
puma1515 wrote:Dostane od wujka z niemiec scherzo ... to dla czego mam kupic inne kolumny...
puma1515 wrote:Nie znam się tak super ale myślę że na moje wymagania starczy.
puma1515 wrote:KTÓRZY NIE CZYTAJĄ TEMATÓW (bo kolega DYLU BADBOY, tak jak ja, również zapronował końcówkę mocy)...Przeczytaj cały temat zanim coś napiszesz.
puma1515 wrote:Ale tak się składa, że kolumny Scherzo nie pasują Ci do zestawu, bo przecież TY CHCESZ PIONIERA a one są spod znaku Tonsil o ile "się orientuję"....chcę mieć cały zestaw z pioneera to po co mi piszesz że mam kupic końcówkę...
puma1515 wrote:...Jakoś śmiesznie bo akurat u mojego wujka grały a amplitunerem onkyo o poborze 220Watt i grały bosko.
puma1515 wrote:dlaczego mieszasz w to zeusy przecierz w temacie pisze że bede mial scherzo no ale tak ludzie robią gdy im fett oczy zarasta żal.
puma1515 wrote:dlaczego mieszasz w to zeusy przecierz w temacie pisze że bede mial scherzo...
puma1515 wrote:sorroundy mam narazie jakieś angielskie też od wujka a potem mam zamiar kupić też coś z tonsila,chyba że doradzicie mi jakieś lepsze.W cenie licze do 300zł