Witam wszystkich mam mały dylemat czy ktoś wie jak doładuje konto za 50zł w Heyah to będę miał 50zł Na koncie czy tak jak w erze odliczają vat
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereCzEkCzEk wrote:dla mnie ta strona to lipa ktos se jaja robi bo w heyah nie ma 20 pierwszych smsow za friko i 20 pieryszych minut tez za free.po drugie jest tam oferta pracy, zadna frma nie pisze jake sa zarobiki no i link do prezydenta troche podpada.
Wiec powiem jedno sciema
Pozdrawiam CzEkCzEk
dami wrote:Jeżeli chodzi o smsy te pierwsze 20 to są tylko w postaci wizytówek, jeśli chcesz wysłać takiego smsa trezeba wejsc w opcje "go-card" jedynie w ten sposób wyslesz je za darmo. Ja osobiscie kupiłem sobie taką karte z czystej ciekawosci i musze przyznać ze nawet jestem zadowolony, jestem jak na razie wiernym abonentem ery od kilku lat ale niestey hejah pod wzgledem cen jest znacznie lepsza. Kto chce może sobie łatwo policzyć posiadam abonament biznes 60 kosztuący 82pln dodatkowo mam usługe naliczania 1 sekundowego za jedynie 18,80pln! co daje razem 108pln. tyle faktycznie kosztuje mnie godzina rozmowy czyli 1,68pln za minutę jest jednak różnica co?