Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Prosz, dodaj wyj徠ek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzi瘯i temu, 瞠 ogl康asz reklamy, wspierasz portal i u篡tkownik闚.

g這郾iki logitech Z4 po pod陰czeniu brak d德i盦 tylko buczy.

30 Gru 2008 21:12 2098 4
  • Poziom 10  
    Witam.

    Mam g這郾iki logitecha Z4 model 2+1 , po pod陰czeniu do komputera brak d德i瘯u tylko buczenie s造cha.
    wymieni貫m ko鎍闚k mocy ,i taki scalak z podw鎩nym wzmacniaczem operacyjnym i nic tylko buczenie.
    Gdzie szuka usterki macie pomys.

    Pozdrawiam i Dosiego Roku.
  • VIP Zas逝穎ny dla elektroda
    Zasilacz sprawny?
    Micha
  • Poziom 10  
    do p造tki pod陰czone s dwa przewody ze zmiennym napi璚iem jakie 18V i
    przechodzi przez mostek diodowy ,za mostkiem jest sta貫 oko這 17v , na ko鎍闚ce mocy s napi璚ia 15v i 7,5 v.
    Napi璚ia niby s , dzia豉m po omacku.

    Dodano po 18 [minuty]:

    Witam.

    Dodam jeszcze 瞠 w zestawie jest pilot pod陰czony kabelkiem rs232 do subufera i g這郾iki si w陰cza switchem w tym pilocie ,ale nie pali si na nim led po w陰czeniu.

    pzdr.
  • Poziom 30  
    Jaka ko鎍闚ka mocy jest w tym Logitechu? To 17V jest zaraz za mostkiem? Skoro przed mostkiem jest 18V AC to za mostkiem powinno by ok. 25V DC. Nie grzeje si nic?
    Na wyprowadzeniach zasilaj帷ych ko鎍闚ki mocy te powinno by to samo napi璚ie co za mostkiem, a jest mniej, mo瞠 co robi zwarcie. S jakie elementy w 軼ie磬ach zasilania mi璠zy mostkiem i kondensatorem filtruj帷ym a ko鎍闚k mocy?
    Nie znam tego zestawu wi璚 te troch po omacku pytam ale czym wi璚ej informacji podasz tym 豉twiej b璠zie co konkretnego powiedzie.
  • Poziom 11  
    Witam, posiadam 2 nowe wzmacniacze do Logitech Z-4, wyj皻e z fabrycznie nowych zestaw闚, w kt鏎ych fabrycznie by uszkodzony g這郾ik, mam te inne cz窷ci do Z-4 X-230 X-530. W razie co prosz o Mail.