Witam, ostatnio pewien radiobudzik przestał mi działać. Po mej wnikliwej analizie, doszedłem do wniosku czemu nie działa z baterii xD ale mniejsza o to. Urządzenie te zostało uznane jako "zepsute" to znaczy, że mogę z nim zrobić co mi się podoba. Pierwsze co po zdjęciu obudowy rzucało się w oczy to głośnik. Postanowiłem go wymontować, i zrobić do niego wzmacniasz. Jako, że w moim mieście NIGDZIE nie ma żadnych kości TDA, a na innych nie chce go robić, to pomyślałem, że przecież ten budzik też musiał mieć jakieś wzmocnienie. W środku są 2 układy. Szukałem na forum czegoś na ich temat, lecz niezbyt mi to wyszło. Mam nadzieje, że dysponuje ktoś jakimś ich schematem, którym mógłby się ze mną podzielić. Załączam zdjęcia z tymi układami. Za wszelką pomoc dziękuję.
Za jakość zdjęć przepraszam - robione telefonem. Zaraz zrobię jeszcze jedno zdjęcie drugiego układu.
Niestety nie mogę zrobić zbyt wyraźnego zdjęcia. Jedyne symbole widniejące na tym układzie:
oraz(pod spodem)

Za jakość zdjęć przepraszam - robione telefonem. Zaraz zrobię jeszcze jedno zdjęcie drugiego układu.
Niestety nie mogę zrobić zbyt wyraźnego zdjęcia. Jedyne symbole widniejące na tym układzie:
SECe949B
KA22427C