Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Zalany Se W300i pływający zasięg

kubus1111111112 11 Jan 2009 20:01 1394 4
    kubus1111111112
    Level 13  
    otrzymałem do naprawy se w300i po zalaniu i mam problem zaięg pływa na karcie z plusa gdzie mam mocny zasięg pisze brak dostępu do sieci a na karcie z ery gdzie słaby łapie sieć al zasięg pływa i zadzwonić sie nigdzie nie da i dodatkowo mikrofon nawala cicho mycie wygrzanie i soft nie dał nic antena dobra i styki też jak radzicie co grzać dodatkowo
    a tak dodatkowo sie zapytam wymieniał ktoś już może układ od klawiatury chodzi mi o złącze na płycie i po ile bierzecie bo mam od w810i uszkodzone a telefon jak nowy i nie działają nawigacyjne klawisze w nim
    wiśniowy18
    Level 33  
    kubus1111111112 wrote:
    a tak dodatkowo sie zapytam wymieniał ktoś już może układ od klawiatury chodzi mi o złącze na płycie

Zdecyduj się o co ci dokładnie chodzi o układ pasywnego filtra klawiatury, czy o złącze.
    Chris_W

Level 39  
    kubus1111111112 wrote:
    ... wymieniał ktoś już może układ od klawiatury ...

Wymieniało wielu...
    kadar_86
    Level 13  
    kubus1111111112 wrote:
    zaięg pływa na karcie z plusa gdzie mam mocny zasięg pisze brak dostępu do sieci a na karcie z ery gdzie słaby łapie sieć al zasięg pływa i zadzwonić sie nigdzie nie da

Miałem ten sam problem, nic nie zdziałałem.
    Jakby ktoś znalazł jakiś nowy sposób na ten problem to będę bardzo wdzięczny za pomoc, ponieważ telefon leży sobie na półce i traci na wartości :cry:
    Pozdrawiam
    kubus1111111112
    Level 13  
    a to spoko a po ile taka wymiana złącza w w810i a z tym zasięgiem w w300i to trzeba będzie grzać jeszcze tak łatwo sie nie poddam bo pisze mi nawet pl plus i 5 kresek zasiegu i pisze nawet region nadajnika wyszukuje telefon sieci i jak wciskam połącz to wyłącza po prostu piknie i wyłączy soft to to nie jest bo wgrywałem a telefon po zalaniu jak myślicie może mieć na to wpływ górna część telefonu gdzie wyświetlacze bo tam nie rozbierałem go bo sądze że to nic wspólnego nie ma z zasiegiem