Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Nie działa poprawnie aparat Kodak M863

18 Jan 2009 22:38 2149 7
  • Level 10  
    mam problem z aparatem ;/ nie wiem dlaczego ale gdy robilem nim zdjecia nagle aparat sie wylaczyl a obiektyw sie nie schowal. gdy chce go wlaczyc to na chwilke aparat sie wlacza a po chwili wszystko gasnie ;/ raczej nie jest to wina baterii. co moze byc tego przyczyna?? i jaki koszt naprawy moze byc??

    Proszę poprawić treść postu - liczne błędy ortograficzne - zgodnie z regulaminem pkt. 15. Zmienić treść możesz za pomocą przycisku "zmień " po prawej stronie postu.[dzimi]
  • Level 16  
    to bateria-naładuj ako,włącz,wyłącz i będzie ok ;)
  • Level 10  
    niesttey to nie abteria :[ naladowalem i to samo. tak jakby sie soft ( czy co tam sie wgrywa ) zepsul :/
  • Level 16  
    hmmm mój się zachował podobnie gdy w trakcie robienia zdjęć rozładowała się bateria jednak naładowanie pomogło.Po odłączeniu ładowarki wszystko wróciło do normy
  • Level 10  
    no ale gdy bateria sie rozladowala to zapewne obiektyw sie chowal (przynajmniej u mnei tak bylo) a teraz ciagle jest wysuniety ;/

    Czy Kolega nie czyta wpisów moderacyjnych i nie zamierza poprawić swoich postów. Przypominam o pkt.6 regulaminu. [dzimi]
  • Level 16  
    nie-w momencie całkowitego rozładowania pozostał wysunięty,w trakcie ładowania podobnie.Dopiero naciśnięcie wł/wył spowodowało cofnięcie obiektywu
  • Level 10  
    no nie wiem. a kwzydm razie nic nie pomaga. wlacza sei na chilke i po chwili wszystko gasnie. obiektyw zostaje ciagle wsuniety. z tego co sie doweidzialem to w miejscu gdzie mieszkam niesttey nie naprawiaja cyfrowek :/ tak wiec bede pewnie zmuszony kupic nowy aparat bo naprawa sie raczej nie oplaca :(
  • Level 10  
    wyrzucielem aparat