krzysiek40 wrote:...z tego co widzę masz za małe dysze.
Co do dysz to po ostatniej regulacji tak to wlasnie wyglada, zostało zmniejszone cisnienie gazu i wyczyszczone wtryskiwacze - moze to przez to, autokalibracja nie byla robiona a powinna byc? co do rozwiercania to narazie nie mam narzedzi, no i ten ziąb w garazu, wczesniej wygladalo to tak:

i mapa - w miejcu zaznaczonym kropka wystepowalo szarpanie

Sam nie chce za bardzo zmieniac w programie bo sie za bardzo na tym nie znam, ale skoro gazownik nie potrafii dobrze ustawic bede musial jakos sam to zrobic. Szarpanie nadal wystepuje przy delikatnej jezdzie, moze cos z ta instalacja jest nie tak jutro zrobie jeszcze zdjecie instalacji to wkleje. Dodam ze na benzynie chodzi bardzo dobrze zadnych problemow, szarpanie nie jest duze ale troche uciazliwe jako ze jezdze delikatnie jedyna rada narazie to jezdzic dynamicznie wtedy praktycznie tego nie czuc. Co do autokalibracji to skad wziac domyslna mape? jak dobrze zrobic autokalibracje i czy pozniej trzeba zmieniac wartosci w mapie czy powinno byc ok?
Instalacja jest nowa oczywiscie na gwarancji, tylko do gazownika mam ponad 50 km takze nie usmiecha mi sie jezdzic co chwila na regulacje.