witam Panów serdecznie! mam mały problem ... kupiłam piękne, "nowe" auto które miało być cudem techniki i w ogóle, ale w praktyce wyszło trochę inaczej ... tzn chodzi o stan techniczny, który wg sprzedającego miał być idealny a taki niestety nie był. spłukałam się na mechanika, ale pozostał mi jeszcze jeden mały problem, który może z Waszą pomocą udałoby mi się rozwiązać samej. mianowicie - nie mam podświetlenia przy regulatorach/pokrętłach do nawiewów i zegarku który znajduje się nad nimi. czy to może być wina przepalonej żarówki, albo bezpiecznika, czy to jakaś grubsza sprawa która bez mechanika/elektronika się nie obejdzie? gdzie szukać tych bezpieczników/żarówek w razie czego? może dodam że mam podświetloną deskę - zegary i włącznik do ogrzewania tylniej szyby, ale pokrętła i zegarek zdechły ;(
drugą rzeczą jest fakt że jak otwieram drzwi z centralnego to otwiera mi się tylko przód, a tył nie zaskakuje ! znaczy pozostaje zamknięty. czy to może siłowniki?
trzecią rzeczą jest fakt że jak odpalam LALUNIĘ na zimnym silniku to dopiero za którymś razem zaskakuje - tutaj już sama nie zamierzam grzebać
ale prosiłabym o sugestie co to może być i ile to może kosztować, bo tak jak wcześniej pisałam - spłukałam się totalnie.
poproszę o radę w języku technicznym zrozumiałym dla kobiety. serdecznie dziękuję i Panów gorąco pozdrawiam !
drugą rzeczą jest fakt że jak otwieram drzwi z centralnego to otwiera mi się tylko przód, a tył nie zaskakuje ! znaczy pozostaje zamknięty. czy to może siłowniki?
trzecią rzeczą jest fakt że jak odpalam LALUNIĘ na zimnym silniku to dopiero za którymś razem zaskakuje - tutaj już sama nie zamierzam grzebać

poproszę o radę w języku technicznym zrozumiałym dla kobiety. serdecznie dziękuję i Panów gorąco pozdrawiam !