Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nasze Car Audio - wrażenia

Woolly24 14 Nov 2009 17:57 76385 98
Computer Controls
    stanec
    Level 14  
    Witam

Przód: Morel Dotech Ovation 6
    Wzmacniacz przód: Alpine 3539
    Radioodtwarzacz: Kenwood KDC-BT6544
    Subwoofer: RE Audio SE 12 D4, skrzynia zamknięta 30 litrów
    Wzmacniacz tył: Rodek R1900N

Przód gra mocno, detalicznie ale na razie trochę ostro (kombinuje z ustawieniami), subwooferowi również mocy nie brakuje, jest szybki, gra jakościowo i miękko a przy HH potrafi rzucić mięskiem.

Pozdrawiam
  • Computer Controls
    crazy_88
    Level 42  
    Radio : Alpine 9812rb
    Przód: Dls R6a + uranium 2,5'' + tweeter dls/morel jedwab
    Wzmak : udimesnion rmv 41
    Zwrotnica aktywna : Clarion 7 way czyli sub i 2x3 way.

Zestawik wporządku nie brakuje szczegółów wszystko gra czysto i przyjemnie niedługo będe dokładał rainbow hammer 12'' x2 sztuki tylko że chwilowo nie mam wzmaka pod nie bo poprzednie mi się nie widziały i sprzedałem.
  • Computer Controls
    Italiano1981
    Level 12  
    Witam
    Radio:Alpine 9850Ri
    Wzmak:Focal FP 2.75
    Mono: Jbl 601.1
    Przod:Jnfinity Cs615
    Sub:Jbl 1220e w closed
    Dzwi Dynamat+Dystanse+Watolina

Przod gra fajnie i nie mam do niego zastrzezen a tyl jak to Jbl mocno ale bez fajerwerkow.Dlatego nie dlugo zmieniam na Re Se 12d4 lub sam jescze nie wiem co bo nie moge sie zdecydowac......
    bolek44
    Level 17  
    VW Bora 00'

Radio - Alpine CDA-9886
    Przód- Hertz Hsk 165.3
    Wzmak przód-Alpine V12
    Sub-2 x Re audio se10d4 w br
    wzmak sub-Magnat rx 44
    kondesator-Dietz 1F
    Kable-35mm Dietz
    Sygnałówki-Stinger

Jak dla mnie gra to bardzo dobrze,szybko ale i w HH robi zamieszanie.
    hifonics
    Level 14  
    Radio JVC KD-R601
    Przód Rainbow Dream
    Wzmak na przód μ-Dimension Glow 2075v.2
    Sub 2xHifonics BX12D4
    Wzmacniacz na tył Hifonics Titan TXi-1500D
    Kondensatory 2x CRUNCH CR-1000CAP
    Wygłuszenie dynamat
    Okablowanie. Zasilanie dietz 20mm2 przód, 35mm2 tył. Sygnałowe sinuslive.

Gra to wszystko w audi A3, obecnie po za krajem, sprzęt został tam złożony.
    marcin10090
    Level 10  
    A ja mam skromny sprzet czyli Radio Clarion CZ209e głosniczki przód to zestaw hertz dsk tył natomiast to alpine spe 69c3 wszystko oczywiscie bez wzmacniaczy tylko pod radio i do tego jeszcze standardowy zestawik z allegro czyli wzmacniacz carpower hpb 602 i skrzynia basowa zamknieta z głosnikiem jbl gt5 narazie wystarcza ale kiedys...
    koora
    Level 2  
    Wiec i ja troche o swoim car audio autko Audi A4 sedan,mooza Jungle,Drum n Basse hip hop i co tam wpadnie w ucho:)
    Radyjko:JVC KD-PDR61
    Przod:Hertz dsk 135
    Tył:Boss
    Skrzynia:Jbl GT5-1204BP
    Wzmacniac: KENWOOD Kac-923
    Wzmacniacz:Magnat EDITION FOUR 1000W 4 kanały
    Przod podpiety pod Magnata skrzynka pod kenwooda
    Wyciszenie Dynamat
    Tyl ma swoje wlasne fabryczne wzmocnienie<do wymiany>
    Jak dla mnie juz za cicho ale wszystko sie trzesie w aucie bass bardzo odczowalny niedudnii wyrabia przy szybkich bitach,ale mam zamiar zmienic na Jbl gto1520d tylko skrzynke musze zrobic
    mariano_italiano99
    Level 1  
    Mazda 626 Rocznik 93, hatchback, wersja GE

Jednosta sterująca - JVC KD-G343
    wzmacniacz - Peiying PY-B2H76R
    przód - Mac Audio Premium x 2.13 zestaw odseparowany siedzi na panelach z mdf-u, drzwi wytłumione niestety tylko w czesci (beda całe)
    subwoofer - W sumie to siedza dwa pierwszy to głosnik KENWOOD KFC-W3012 1200W w skrzyni o wymiarach: wys. 41 cm, szer. 56 cm, głęb. dół 36 cm, głęb. górna 26 cm, pojemnosc podana przez producenta to 47 litrów, a druga skrzynia to Alpine SBE-1243BR Moc 250/800W, średnica głośnika: 300mm
    Tylnia półka -BLAUPUNKT GTX 803 MK II MAX POWER 240 SERIA MK II narazie puki co siedz a we ,,wzmocnionej" seryjnej tylniej półce+tuleje pod głosnikami (tu równierz szykuje sie gruntowna modernizacja, tylko jak narazie nie mam na to klarownej koncepcji jak to zrobic... ciagle rozkminiam)
    Przewody zasilajace gr. 10mm² puszczone od samego akumulatora (ewidentnie stwierdzam ze potrzebny jest grubszy kabel, najprawdopodobniej zamienie go na kabel od ,,spawarki" 50mm² choc ciagle sie zastanawiam czy jest to dobre rozwiazanie)
    Kondensator Toxic 2F (podczas kupna miałem w planach rozbudowe, dlatego wziołem ten wiekszy)
    Nowy akumulator - stary poległ w sierpniu po paru tygodniach

Jak narazie audio miazdzy znajomych, ale odczuwam osobiscie niedosyt...
    Ogólnie czesc jest w ciagłej rozbudowie tzn. na zamontowanie czeka wzmak Crunch VU275, który bedzie zasilał głosniki głosniki w półce, oraz tweetery SONY XS-H03(planuje je zamontowac na srodkowych słupkach ale nie mam zielonego pojecia czy dobrze beda tam grały) + zwrotnice + Sony XS-F1025, oraz elementy które były opisane wczesniej.

A muzyka jakiej slucham to najczesciej Hardstyle, Elektro, Hardcore i sporadycznie cos z rocka, dance, pop-u.
    Wiem ze audio wyglada dosc chaotycznie, ale cóz tak wyszło zbyt dluga historia.
    Za wszelkie sugestie, pomysły, słowa krytyki bede wdzieczny. W razie mozliwosci słuze rada.
    ganji
    Level 17  
    co do modernizacji to : idą święta, wykręć to wszystko z auta i ofiaruj znajomym pod choinkę, niech sie trochę "pomiazdza".

Pozbieram pieniążki, wmięczyczasie poczytaj w/w FAQ i zrób coś porządnego.

żeby nie było że OT to: moje audio z zakupionym niedawno samochodem

radio:
    noname cd/mp3
    w drzwiach jakieś "pajoniery"
    skrzynia z GDN 30/60 pod radio

Nie ma niczego a brakuje w muzyce wszystkiego...
    igrzelczyk
    Level 21  
    Koledzy przeciez kazdy z Was podobnie zaczynal... czy odrazu mieliscie stegi czy braxy !? :evil:
    moj kpl bangla na ponizszym zestawieniu:
    drz 9255 clariona
    genesis five chanel
    genesis stereo 100
    tec ls 185 + ls 29 przod
    sub infinity kappa perfect w ok 21l
    kable ze "smietnika"aukcyjnego :lol:
    troche pradu x2 od stingera i braxa
    hmm podbicie napieciowe od helixa :roll:
    gra ? zalezy co sie komu podoba,dla mnie czysto rowno i bez wodotryskow,generalnie wole zeby inni oceniali :bye:
    ups zapomnial bym ze za rezonans odpowiada mondeo mkIII
    no i sie pozmienialo
    kreciplyta - alpine 7990r
    obrobka - pxa-h 900
    grajki- 3wey kolejna emulacjia scana od alpiny
    masazysta - lotus by seas 10
    za temperature w bagarku odpowiedzialne sa:
    3 x gm-x 922 pioneer
    1x gm-x 924 pioneer wszystkie po malym retuszu toru od AD

i w tym zestawieniu wkoncu dogonilem zwariowanego gryzonia...
    keniou
    Level 13  
    Muza electro-house, techno, techhouse
    auto Civic Vgen
    radio pioneer 7700MP
    wzmacniacz axton c508
    głosniki przód powerbass 6lc
    subwoofer RE Audio RE 10S4 (ostatnia sztuka z netu)
    kable głosnikowe stinger
    maty wygłuszające na drzwi dynamat

Po sprzedaży auta doceniam dźwięk jaki miałem w aucie. Nie jestem audiofilem poprostu lubię czysty dźwięk a ten zestaw dawał mi to co chciałem.
    Grzegorz Siemienowicz
    Level 36  
    Ponieważ non stop krytykuje to i ja się wpiszę:
    Samochód czerwony albo bordowy nie wiem. Ważne że wygodny i się nie psuje;
    radio : Kenwood z dużym wyświetlaczem;
    przód : Precision H236;
    wygłuszenie : taśma dekarska, maty bitymiczne, poroso;
    tył : IT MDS12 zamknięta 35L;
    wzmacniacz 4Y²450;
    kable : o odpowiednich przekrojach;
    Zestaw sprawia, że nie denerwuję się stojąc w korkach;
    Ocenę zostawię innym mającym lepszy sprzęt i słuchającym mojego zestawu np. Stanec.
    Zresztą i tak teraz cały zestaw idzie na sprzedaż.
    stanec
    Level 14  
    Witam ponownie

Jako, że system przedni się u mnie zmienił to opiszę wrażenia:

Przód: DLS UP6i
    Wzmacniacz przód: Alpine 3539 (testowałem również inne u Grzegorza)
    Radioodtwarzacz: Kenwood KDC-BT6544 ( bez zmian)
    Subwoofer: RE Audio SE 12 D4, skrzynia zamknięta 30 litrów (bez zmian)
    Wzmacniacz tył: Rodek R1900N (bez zmian)

Generalnie gra to dużo mniej ostro niż poprzednie Morele, natomiast nadal występuje lekkie świszczenie przy sybilantach i po testach u Grzegorza czterech wzmacniaczy wnioskuję, że to nie jest jego wina (na innych też mniej lub bardziej świszczało). Być może jest to wina zwrotek, bądź ustawienia tweeterów.

"Ocenę zostawię innym mającym lepszy sprzęt i słuchającym mojego zestawu np. Stanec." - heh czy mam lepszy sprzęt to trudno powiedzieć, pewnie droższy ale cena zestawu "nie gra", więc muszę go dobrze dostroi ć, więc stwierdzam, że u Ciebie lepiej gra niż u mnie (jako całość; przestrzenność dźwięku, nienatarczywość wysokich jak u mnie i brak rezonansu z powodu niskiego basu (pewnie trochę tam jest ale dużo mniej niż u mnie)).

Pozdrawiam
    sanders156
    Level 35  
    Dobra to i na mnie kolej
    Pierwszy samochod wspolny moj i mojej nazeczonej to Opel Zafira 04' 2,2DTI
    Nakamichi CD 500
    Hertz Space k6L
    Helix H400
    RE Audio XT-4000.1DE v2
    Hertz HX300D x2

Jakie wrazenia hmmm..... Przod bardzo szczegolowy dynamiczny Hertze kopia kickiem nie milosiernie jestem bardzo zadowolony tyl gra w skrzyniach closed po 38litrow i robia potezne cisnienie troche jest problem zeby te potworki zgrac z przodem ale z czasem moze sie uda :)

Drugie Auto to moja prywatna padlinka :P Opel Vectra B 1,8 16V LPG

Clarion DXZ 588
    Hertz Space k6L
    Alpine 3517
    Rockford Fosgate 120.2
    Yamaha DAG 10'

Tutaj mialem na celu jak najnizszym kosztem ( nie wliczajac zestawu przedniego ) uzyskac jak najlepszy efekt w sumie na radio dwa wzmaki i sub wydalem niecalem 500zł :) I gra to napewno lepiej niz mozna by sie spodziewac po wydanej kwocie przynajmniej ja nie odczuwam jakiejs druzgoczacej utraty jakosci po przesiadce z Zafiry a o to chodzilo :) Jeszcze przyjdzie czas na zmiane radyjka na hmmm.... cos z Bekera lub alpiny 7...
    yong-li
    Level 10  
    Muza: głównie rap ale czasami wpadnie inny bit

Auto: Ford Probe 92r.
    Radio: NaviHeaven CD-4411 (4x60W)
    Tweeterki: 2x Boschman T-83Q (podłączone pod radio)
    Przód: 2x no name , trójdrożne, niby 200W max
    Tył: 2x Magnat XTS 162 , 250W max
    Bagażnik: 2x subwoofery z skrzyni JBL GT5-2402br (2x 1600W max, 2x 550W RMS), w nowej zabudowie, około 10-20L na suba.

Wzmak przód/tył: AUDION PA-8040
    Wzmak sub: Magnat RX Mono

Auto całkowicie uszczelnione, wygłuszony na razie jest tylko bagażnik. W przyszłości dokupię jeszcze dwa suby albo w miarę możliwości zmiana na "Fi BTL" lub "Orion HCCA"

Wrażenia z grania: niezastąpione, napierdziela aż miło, czysty głos i nieziemski bass.
    wasylwek
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Skoro i mnie"pogoniono" to napiszę co mam w aucie od A do Z ;)
    Samochód Nissanowóz Sunny kombi (najważniejsze że pali za 120 zł/tyg.)
    Mózg - Nakamichi CD-500.
    Płuca - 3 way, głośniki z różnych stron świata :D .
    Kick Audiosystem HX165 Phase, średni Tangband W2-780SD, wysoki Scan-speak R3004/602000
    Zwrotnice pasywne, robione samodzielnie na lepszych komponentach, póki co nie mierzone było widmo przez profesjonalistę ;)
    Interkonekty Prolink, BKL, Kimber wtyki Nakamichi, zasilanie 2x 10mm² (bo krótki odcinek) plus 1x 16mm² alternator==> klema plusowa ( spadki nieznacznie...zmniejszone)
    Napędy: Zapco Z50C2,Studio300X, kondziołki 0,5 F DLS w ilości 2 szt .
    Tyłeczek ;) Zapco i10 około 35 l BR strojony na 28 lub 26 Hz nie wiem dokładnie bo słuchem brałem :D by grał nie buczał.

Jak gra? Nie mnie oceniać, wiem tylko, że nie mam jakichś określonych gustów muzycznych nie robię sprzętu pod konkretny gatunek ;) bo dobry setup musi zagrać...wszystko .
    Podoba mi się zarówno orkiestra symfoniczna jak i heavy metal.
    Czasem nie mam ochoty wychodzić kiedy się mocno wsłucham.
    gsekulski
    Level 16  
    Audi A3
    radio: pioneer deh-4000ub
    fabryczny system Bose z subwooferem i wzmacniaczem.
    I wrazenia nie zapomniane z jazdy;-) dzwiek i basy sporo lepsze od drogiego sprzetu który wiele osob kupuje na giełdach a przy czym wszystko fabrycznie schowane i nie plączą sie kable bo bagazniku;-) świetna akustyka!! naprawde polecam zwracać uwage przy zakupie aut tej marki czy jest taki system zamontowany bo warto;-)!!
    AliDzikus
    Level 11  
    Cześć

Ja korzystam z tego radia http://magicznaplaneta.pl/dzial/caraudio/kategoria/?id=131&prod=70085 I jestem bardzo zadowolony, choć kolega mechanik twierdził, że jest zbyt tanie, żeby dobrze działać.

Jeśli chodzi o głośniki, to korzystam z PIONEER TS-G1702i , które już były, po poprzednim właścicielu. Nie ma potrzeby zmian. Jestem studentem, więc nie dysponuje dużym budżetem, a co za tym idzie - wszystko siedzi w Matizie. Może ze względu na fakt, że auto jest małe, jakość dźwięku jest bardzo dobra.

Jeśli ktoś np. szuka niedrogiego sprzętu do samochodu, to poleciłbym właśnie to, co ja mam w samochodzie.
    Runcajs
    Level 25  
    To juz moje kolejne CA jeszcze niedawno bylo
    Alpine CDE 9846RM
    PB S-6C (drzwi nie wygluszone)
    Crunch GTX 280
    JL 12w3-D2 w zamknietej ok 40L
    HPB 1502
    Wrazenia- bylo fajnie ale brakowalo kicka,dzwiek Alpinki dosc ostry ale bardzo przyjemnie sie tego sluchalo mimo ze tylko seria CDE choc przezywac nie bylo co ale zestaw byl dosc uniwersalny.
    Po zmianie jednostki centralnej na JVC KD-R701 mozna bylo sluchac muzyki z wieksza glosnoscia i jak by pelniejszy byl ten dzwiek choc troszke brakowalo "Alpinki" Po czasie doszedl do zestawu Rodek zamiast hpb i MB Q zamiast JL'a a drzwi wygluszylem. Bylo wiecej kicka a dzieki subowi wiecej zejscia w hh a nadal byl szybki gdy trzeba.Sluchalo sie tego bardzo bardzo fajnie ale MB Q sie spalil a ja uznalem ze zestaw bez suba z wyluszonymi drzwiami gra bardzo przyjemnie i chyba juz tak sie zostanie moze z czasem jakis malutki subik trafi do bagaznika ale to jeszcze sie okaze z czasem :)
    ostronos
    Level 10  
    Accord V

Zestaw 3-way, średni + tweeter pocięty pasywnie na zwrotnicy, woofer aktywnie na wzmacniaczu.
    Drzwi głuszone matami bitumicznymi "Tytan" + pianka antywibracyjna pod panele podłogowe :D

Tweeter + Woofer: Helix Esprit E136

Średni: Helix Precision P206

Zasilane PrecisionPower DCX600.4

Subwoofer: HERTZ ES250 (closed)

Zasilany Velocity VA275 + kondensator RockfordFosgate 0,5F

Kable: Hama PROCLASS (RCA i kable do głośników (2,5mm))

Jednostka centralna: Kenwood KAC-PSW9521

Zestaw gra miękko i w miarę detalicznie, sub dobrze wypełnia wnętrze samochodu tonami niskimi (po odwróceniu fazy w radiu)
    Wszystkie głośniki wbudowałem w drzwi. Oprócz subwoofera :D
    ube
    Level 11  
    Witam!

Samochód Audi A4 b6 Avant '04

Przód i tył seria, w sumie 4 szerokopasmowe i 4 tweetery
    Jednostka sterująca: Blaupunkt Queens MP56
    Kable zasilające 35mm2
    Subwoofer: Earthquake Balls 12 obudowa 64l, z portem szczelinowym
    Wzmacniacz: Earthquake Power 400TX

W niedługiej przyszłości kondensator, baaardzo wymagany i dodatkowy akumulator, z myślą o mocniejszym wzmacniaczu.

Jakościowo jest nieźle jak na serię, przy odpowiednim wysterowaniu można uzyskać świetne dopełnienie basem, bądź prawdziwy hardcore (bardziej w celu pokazania możliwości i udowodnienia, że waty nie grają)
    alh
    Level 10  
    Witam moje autko to golf 4 a w nim:
    Radio kenwood KDC-W7044U
    Wzmacniacz Blaupunkt GTA4 750W
    Głośniki JBL GTO 6508C na dystansach z mdf-u w wygłuszonych taśmą dekarską przednich drzwiach
    tylne drzwi JBL GTO936
    Wzmacniacz Carpower 4/400 900W a do niego komplet
    2x JBL GTO 1202D w dzielonej zamkniętej skrzyni własnej roboty
    Kondensator Dietz 1 F.
    Wszystko buczy jak powinno szczególnie zadowolony jestem z przodu głośniczki warte swojej ceny grają czysto i wystarczająco głośno polecam:)
    Jedyny problem to spadek napięcia który wkrótce rozwiąże.
    kris civic
    Level 10  
    Muzyka to jedno z mojich najwazniejszych czynnosci kazdego dnia ;)
    W mym autku caly sprzet kompletowalem stopniowo oczywiscie nowy

Radio - BLAUPUNKT BRISBANE SD48
    Głośniki przód - BLAUPUNKT Velocity V6 VANTAGE
    Głośniki tył - BLAUPUNKT GTX 693 Mk II
    Subwoofer - Hertz ES 250 w skrzyni closed
    Wzmacniacz - BLAUPUNKT VA 2100 Velocity

Ogolnie wszystko bardzo przyjemnie gra wraz z poprawnym ustawieniem radia, Hertz bardzo mily dla ucha oraz duza wygoda w radiu kart SD w przednim panelu, przednie velocity dosci dobrze graja zarowno woofery jak i tweerty ;DD
    piotrekzx6r
    Level 12  
    Witam! To może i ja coś dorzucę. Muzyka praktycznie każda (coraz częściej hh).
    Radio: JVC kd-lh 811
    Przód: MTX THS 562 165mm (zestaw)
    Tył: MTX 130mm (boczki)
    Subwoofer: MTX 8500 (skrzynia closed 30l)
    Wzmacniacz do głośników: Phonocar ph 4800
    Wzmacniacz subwoofera: Rodek r2180a
    Kondensator: Helix 1 farad
    Sygnałówki: 3x phonocar
    Zasilanie: 2*35mm
    Wygłuszone drzwi i boczki matą bitumiczną.

Całość siedzi w calibrze. Jak gra?! Po niedawnej wymianie radia i subwoofera na wymienione powyżej efekt jak dla mnie jest pozytywnie zaskakujący. Dość dokładnie masuje plecy. Wracam z pracy okrężnymi drogami:D.
    łuki88
    Level 24  
    To i ja skromnie :)
    Auto - Honda Accord V gen > > wiosna/lato zmiana na młodszą Vgen.
    Muzyka - House, Rap, radiowe przeboje
    Drzwi - wygłuszone matami BOLL, dystanse mdf, pianka
    Jednostka sterująca - kultowy Pioneer DEH - 3400R >> (wiosna) Jakaś Alpinka lub Pioneer DEH-9600MP
    System przedni - Hertz HSK + Lpad na tweeter
    Wzmacniacz 1 - Xetec Xircuit 2.240
    Subwoofer - (wiosna) 2x RE Audio SR 12 lub 2x Rainbow Hammer 12
    Wzmacniacz 2 - Alpine T757
    Wzmacniacz 3 - (wiosna) Alpine T757
    Okablowanie - Eagle Cable, Dietz
    Na wiosnę palnuje również ruszyć z zabudową bagażnika, jak i wkomponować na słupku pod radyjkiem za pomocą szpachli cyfrowy wyświetlacz z aktulanym stanem napięcia na aku - będzie spełniał rolę komputera pokładowego :D

Przodek gra całkiem fajnie po ogarnieciu tweeterów (reszta będzie na wiosne)
    Czysto, dynamicznie i z odpowiednim kopniakiem. Jak na mój wiek i słuchany rodzaj muzyki więcej nie wymagam, bo w tym spisują się bardzo dobrze :) Czasem lubie posłuchać instrumentalnych utwórów i myślę że tutaj też nie jest źle, chociaż mogłoby być lepiej szczególnie w sekcji średniowysoko - wysokotonowej.
    rafaelst
    Level 10  
    Ja w swoim wehikule słucham głównie techno, electro-house, ale również i disco polo, hip-hop. Moja bryka to polonez :)....

A sprzęt jaki w nim gra to:
    Radio: JVC KDG343 4x50 W;
    przy radyjku jeszcze zamontowałem equalizer ale tylko na samą tubę podłączony również super efekt;
    Tył: w bagażniku tuba samoróbka: głośnik icoon 250 W moc max (rms nie wiem bo nie było napisanej);
    na półce 2 syki;
    Przód: pod szybą 2 zestawy 2-drożne (same wysokie tony) wymontowane z głośników 3-drożnych:D ale efekt dają niezły :D

Wszytko gra super mimo iż nie ma wzmacniacza i takie z pozoru słabe głośniki i na dodatek no-name ale naprawdę wymiata......
    voi12
    Level 2  
    Witam
    Autko: Nissan Primera WP11 '98
    Jednostka: Blaupunkt Hamburg MP57
    Wzmak: Sony XM-4S 4x50w
    Przód: góra i zwrotnice Helix DB 62.1, dół westra 17cm, drzwi wytłumione, dystanse MDF
    Sub: Polk Audio DX 10-4 w zamknietej ok 20 l
    Muzyka: Metal-wszelike odmiany, Progresja, Electro ale i chill out
    Gra wszystko szybko i precyzyjnie, strojone na szybkość a nie na wybrzmienie najniższego basssssu. Stopa w Voivod, Death i Dream Theatre nie gubi się, przód gra na tyle nisko i szybko, że nie czuję dominacji basu z bagażnika. Teraz myślę o kondensatorze...może będzie szybciej i niżej.
    User removed account
    User removed account  
    major2612
    Level 10  
    Skoda Octavia I:
    Radio Clarion DB288RUSB;
    Wzmacniacz Clarion APX2121E;
    Głośniki przód JBL GTO 6508C;
    Głośniki tył Hertz DCX130;

Całość gra naprawdę miło. Radio+wzmacniacz+głośniki przód to naprawdę udane połączenie. Nic nie buczy, nie trzeszczy. Wszystko super, nawet przy głośniejszym słuchaniu. Bas imponujący, trzepie nogawkami w spodniach już na połowie głośności. Słucham głównie hip-hopu i jestem zadowolony w 100%. Polecam.