Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Linde 16 E - brak jazdy w obu kierunkach

01 Lut 2009 15:01 2892 6
  • Poziom 10  
    Witam. Czy ktoś z Szanownych forumowiczów miał doczynienia ze sterowaniem w tych typach wózków. Brak jazdy w obu kierunkach. Nie posiadam dokumentacji ani schematów. Silniki, tyrystory i bezpieczniki ok, hydraulika i wspomaganie ok. Prawdopodobny rok produkcji 1992.
    Proszę o kontakt.
  • Poziom 13  
    Mysle ze problem twki w sprzegle hydrokinetycznym ewentualnie pompa napedu sprzegla (sprawdzic cisnienie).
  • Poziom 10  
    dark40 napisał:
    Witam. Czy ktoś z Szanownych forumowiczów miał doczynienia ze sterowaniem w tych typach wózków. Brak jazdy w obu kierunkach. Nie posiadam dokumentacji ani schematów. Silniki, tyrystory i bezpieczniki ok, hydraulika i wspomaganie ok. Prawdopodobny rok produkcji 1992.
    Proszę o kontakt.

    Nadmieniam, iż E16 jest wózkiem elektrycznym. Po załączeniu kluczyka pracuje wspomaganie, ale po wciśnięciu zadajnika nic nie reaguje w obu kierunkach.
    Szukam schematów lub wskazówek.
  • Poziom 10  
    Bardzo dziękuję za schematy. Może teraz doszukam się usterki. Gdyby udało się raz jeszcze zrobić skan samego schematu instalacji(2 strona), jest trochę mało czytelny. Byłbym bardzo wdzięczny.(można na e-mail).
  • Pomocny post
    Poziom 34  
    dark40 napisał:
    .... jest trochę mało czytelny.
    Niestety dysponuję tylko taką kserówką.