Witam serdecznie podczas remontu instalacji elektrycznej czyli upinanie przewodów w wiązki znalazłem dziwny przycisk coś jakby od sygnału w traktorze tylko sporo mniejszy nie sprawdzałem gdzie ten kabel jest podłączony, bez zastanowienia wcisłem ten guzik i nic się nie stało wielkiego tylko zaświeciła się dioda od alarmu i świeci się cały czas, przy zamykaniu z pilota nie mrugają kierunki ani nie pika, co mam zrobić żeby było dobrze i żebym potrafił to sam zrobić, już próbowałem napięcie odciąć na tydzień i nic dalej tak samo. Dowiedziałem sie że to przycisk serwisowy tylko nic mi to nie mówi i nie wiem do czego służy.Prosze rade w tym kierunku!!!!
ponadto chciałbym dowiedzieć sie czy w uno mozna zastosować wyłącznik zwłoczny oświetlenia wnątrza z poloneza Typ EWZ10 12V ma 5 pinów z tym że nie wiem jak to podpiąć bo jest masa i plus to jest jasne ale potem 123
1 to drzwi( co mam tam podpiąć kabelek z czujnika drzwi?) dalej 2-lampa ( i który kabel mam wziąć z lampy) no i 3 to zapłon to rozumiem że plus po stacyjce
ponadto chciałbym dowiedzieć sie czy w uno mozna zastosować wyłącznik zwłoczny oświetlenia wnątrza z poloneza Typ EWZ10 12V ma 5 pinów z tym że nie wiem jak to podpiąć bo jest masa i plus to jest jasne ale potem 123
1 to drzwi( co mam tam podpiąć kabelek z czujnika drzwi?) dalej 2-lampa ( i który kabel mam wziąć z lampy) no i 3 to zapłon to rozumiem że plus po stacyjce