Proszę Was o pomoc w wyborze pralki.
Najpierw moje wymagania:
- głębokość 40-45cm
- ładowana od przodu ze względu na to, że miejsca mało więc posłuży również jako pólka na zabawki dziecka
- program prania ręcznego i szybkiego (15-20min), ale to już chyba standard w pralkach
- cicha praca ze względu na częste pranie późnym wieczorem
- blokada przed zmianą ustawień w czasie prania (dziecięca czy jak też tam zwał)
- panel LCD z podstawowymi informacjami
Preferowane marki to Bosch, Electrolux, Siemens, Hoover i Ariston. Ta ostatnia firma to ze względu na to, że mam ją obecnie i chodzi już 11 lat, mimo, że to włoska.
Liczysię też design.
Rozpatrywałem następujące modele:
Bosch: WLX24461 i WLX24361(z blokadą dziecęcą)
Siemens: WS 12X460PL
Electrolux EWS12610, EWS 12710 (nie mogę znaleźć na rynku, mimo, że jest w katalogu)
Ariston: AQSD129E, AVSD129
Czekam na Wasze opinie.
Dzięki za pomoc.
Najpierw moje wymagania:
- głębokość 40-45cm
- ładowana od przodu ze względu na to, że miejsca mało więc posłuży również jako pólka na zabawki dziecka
- program prania ręcznego i szybkiego (15-20min), ale to już chyba standard w pralkach
- cicha praca ze względu na częste pranie późnym wieczorem
- blokada przed zmianą ustawień w czasie prania (dziecięca czy jak też tam zwał)
- panel LCD z podstawowymi informacjami
Preferowane marki to Bosch, Electrolux, Siemens, Hoover i Ariston. Ta ostatnia firma to ze względu na to, że mam ją obecnie i chodzi już 11 lat, mimo, że to włoska.
Liczysię też design.
Rozpatrywałem następujące modele:
Bosch: WLX24461 i WLX24361(z blokadą dziecęcą)
Siemens: WS 12X460PL
Electrolux EWS12610, EWS 12710 (nie mogę znaleźć na rynku, mimo, że jest w katalogu)
Ariston: AQSD129E, AVSD129
Czekam na Wasze opinie.
Dzięki za pomoc.