Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

nokia 6310i - nie ma sygnalizacji wibracjami

margago 12 Kwi 2004 15:35 1314 6
  • #1 12 Kwi 2004 15:35
    margago
    Poziom 11  

    w mojej nokii od wczoraj nie działa wibracja. co mogło sie stać?

    0 6
  • #2 12 Kwi 2004 15:47
    martinpl
    Poziom 27  

    teoretycznie duzo, najlepiej po prostu ja rozkrec i zobacz, u mnie w panasonicu gd 96 po prostu wpadlo ziarenko piasku i blokowalo pelen obrot ciezarka :P

    0
  • #3 12 Kwi 2004 16:12
    ul1111
    Poziom 22  

    Jeżeli sprawdzałeś telefon z podpiętą ładowarką to wibracji mimo sprawnego telefonu niebędzie.

    0
  • #4 12 Kwi 2004 16:45
    picador
    Poziom 33  

    skoro zadajesz takie pytanie , znaczy że pojęcia zielonego nie masz odnośnie napraw , możesz mieć uszkodzony silniczek , driver a nawet uszkodzone oprogramowanie , w tym przypadku powinieneś oddać do serwisu bo pewnie nawet wkrętaka dobrej klasy nie masz by ją rozkręcić , nie mówię o torxie z topexu ... :wink:
    a ten model nokii raczej nie nadaje się do nauki , nawet tak prostej usterki ... :wink:

    0
  • #5 12 Kwi 2004 16:58
    Stachserwis
    Poziom 28  

    A może wystarczy ją tylko zresetować -tzn wyłączyć wibro i ponownie włączyć . U mnie tak się robi np po upadku w 3330
    pozdr $$

    0
  • #6 12 Kwi 2004 18:04
    BONO
    Poziom 28  

    czasami sie sciezka przepala,ale najpierw rozbiez i zobacz czy styki dotykaja płytki

    0
  • #7 12 Kwi 2004 20:59
    telwisalfa
    Poziom 21  

    picador udzieliłeś bardzo pouczającej odpowiedzi. Strach zadawać jakiekolwiek pytanie, bo może przeczyta specjalista wysokiej klasy i nie spodoba mu się poziom wiedzy pytającego. Zastanawiam się po co jest to Forum. Pozdrawiam.

    0