Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Toshiba Satellite A300-1ED - sterowniki pod Windows XP

mrs2 11 Feb 2009 22:48 27887 9
    mrs2
    Level 2  
    Witam!czy ktoś posiada sterowniki pod system Windows XP do w/w wymienionego sprzetu najlepiej jak to by byla cala paczka.
    to jest informacja o pelnej wersji PC z zainstalowana VISTA

Nazwa modelu Satellite A300
    Numer katalogowy PSAG4E-03701RPL

Wersja systemu operacyjnego Microsoft® Windows Vista™ Home Premium 6.0.6001 Service Pack 1
    Wersja systemu BIOS 1.60
    Procesor Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz
    Pamięć fizyczna 2048MB RAM
    Pojemność dysku twardego 158,466,039,808 [Bajt] 147.583 [GB]
    Ilość wolnego miejsca na dysku twardym120,811,053,056 [Bajt] 112.514 [GB]
    Obraz ATI Mobility Radeon HD 3470 wersja=8.452.2.0
    Rozdzielczość ekranu 1280 x 800 Piksele
    Jakość koloru True Color (32 Bit)
    Dźwięk Realtek High Definition Audio wersja=6.0.1.5559
    Sieć Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0) wersja=6.201.1228.2007 Adres MAC =00:1E:33:5E:5B:74
    Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection wersja=12.2.0.11 Adres MAC =00:1F:3C:AE:DE:E8
    Modem TOSHIBA Software Modem wersja=2.1.77.0
    Program Internet Explorer 7.0.6001.18000
    Urządzenie IDE TOSHIBA MK1652GSX
    PIONEER DVD-RW DVRKD08A ATA Device Wersja oprogramowania wbudowanego=1.51:cry:
    mat_ed
    Level 43  
    Kolego, sterowniki są na stronie Toshiby (do XP) - osobiście sprawdziłem.

Punkt 16 regulaminu (którego nie przeczytałeś jak się domyślam) mówi:

Quote:
    # Za podstawowe przesłanie w działalności na forum uznaje się bezinteresowność, własną inicjatywę i przedsiębiorczość użytkowników. Nie będą akceptowane wszelkie formy lenistwa, i roszczeniowego charakteru prezentowane przez użytkowników.
    mrs2
    Level 2  
    na stronie toshiby wiem ze sa,ale nie wiem ktore wybrac bo jest ich tam spro
    mrs2
    Level 2  
    dzieki,szukalem, dwa dni sciagania,postawilem system XP,ale po kilku dniach zawieszal sie,niby ze sterowniki byly wszystkie w menedzerze urzadzen zainstalowane i nie chce szukac na wlasna reke ,lepiej sie poradzic kogos niz znow sie denerwowac,a VISTA mi jakos nie pasuje
    Cichy666
    Level 20  
    Witam,
    podłączę się do tematu jeżeli można?
    Szukam sterowników karty graficznej d w/w sprzętu. Te ze strony Toshiby niestety się nie instalują... Podczas instalacji pojawia się następujący komunikat:
    Quote:

SETUP cannot proceed because the length of the specified directory path plus the installation folder name exceeds 88 characters.
    Plese shorten one or both below the specified limit, and try again.

Może ktoś się spotkał z podobnym problemem?
    Pozdrawiam

edit:

Problem rozwiązany.
    Qc
    Level 2  
    cześć wszystkim

Mam problem z bluetooth'em, a mianowicie, zainstalowałem większość sterowników ze stronki Toshiby, i wszystko działa poprawnie oprócz wspomnianego bluetootha. Po zainstalowaniu drivera oraz bluetooth stack wszystko działało ok, przesyłałem dane między tel a komp, ale po jakms czasie po prostu przestał działać. Żadne próby odinstalowania i ponownego zainstalowania nie przynosiły skutku. Czuję się bezradny, nie mam pojęcia, co mam robić. Jest mi bardzo potrzebny, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc kogoś mądrzejszego ode mnie, czyli Was drodzy forumowicze. Jeśli będę musiał bardziej szczegółowo opisać problem, to nie ma problemu. Ale póki co, proszę o sugestie, co da się z tym zrobić...
    Z góry dziekuje
    End
    Level 29  
    Menedżer urządzeń pokazuje, że jest zainstalowany i działa? Czy w ogóle go nie widać?
    No i może napisz jaki OS.
    Qc
    Level 2  
    System XP SP3, menedżer pokazuje, że jest zainsatlowany i ze nie ma problemu z nim, ale w połączeniach sieciowych nie ma takiego połączenia...