Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki głośnik do 1000zł polecacie?

wydym 16 Feb 2009 17:08 1122 5
    wydym
    Level 16  
    Witam,wszystkich mam mały dylemat co kupić a mianowicie mam 1000zł maks na głośnik i potrzebuję waszej pomocy.....muzyka jakiej słucham to hip hop,samochód vw vento,wzmacniacz peiying 1k76d....czego oczekuję dobrego zejścia i żeby w razie jakiejś okazji podjechać na jakiś pomiar.....do tej pory miałem 2xgto 1202d pod tym wzmakiem i było dobrze.....ale teraz oczekuję czegoś mocniejszego....za wszystkie propozycje dziękuję

ja myślałem nad:
    sonic 15 lub 12
    2xpb m12
    yakuza 15 ciężko dostać będzie:P
    mlody1921
    Level 29  
    A może kicker solobaric 15 jakieś są na allegro ale niewiem czy akurat 2x 2 ohm
    bambino_81
    Level 23  
    Witam.Czyli sedan.Ja rownież mam polo clasic sedan i byłbym jak kolega wyrzej za kickerem!W ostateczności tego sonica ale 15''.Ale namawiał bym na kickera
    williams
    Level 30  
    Te Kickery na allegro są 2x4 ohm. Uważajcie panowie na tego tańszego bo koleś pisze że jest to nówka a stan faktyczny "mówi" co innego.
    Też jestem za kickierem L7
    wydym
    Level 16  
    Ładnie trzęsie:P:P właśnie jeśli chodzi o tego sonica to już kiedyś się przymierzałem do kupna ale w końcu dałem sobie spokój ze zmianą audio...a teraz trafił mi się kupiec na skrzynie i sprzedałem i dlatego szukam....sonic jest chyba taki uniwersalny i do strzału i do słuchania hh