Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Opracowanie projektu na egzamin

SzYnSzYl89 24 Feb 2009 15:13 1029 3
    SzYnSzYl89
    Level 2  
    Witam, nauczyciel z elektroniki dał nam temat projektu który mamy opracować, ja nie mam pojęcia o Tym i chciałem prosić Was o pomoc. Czy by ktoś mógł to zrobić, żebym w końcu zobaczył jak to jest.
    Temat: Opracuj projekt realizacji prac związanych z uruchomieniem i sprawdzeniem zasilacza impulsu małej mocy 40-60 W z modulacja PWM, zgodnie z jego danymi impulsowymi. Uruchom zasilacz. Przepuszczając niezbędne pomiary i testy w symulowanych warunkach obciążenia. wykonaj relacje zasilacza. Na podstawie uzyskanych wyników pomiaru sformułuj wnioski i wskazania eksploatacyjne.

z Góry dziekuję Wam za udzieloną POMOC :)
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Nikt na Forum nie będzie wykonywał za kolegę projektu. Natomiast chętnie pomożemy. Z czym kolega ma problemy? Proszę je przedstawić.
    SzYnSzYl89
    Level 2  
    Chodzi mi o pomoc a nie wykonanie , bo niewiem nawet co zrobić w Tym :| to jest najlepsze :| taki nauczyciel że każe samemu to zrobić. !!
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Zacząłbym od brzmienia samego tematu.
    SzYnSzYl89 wrote:
    Temat: Opracuj projekt realizacji prac związanych z uruchomieniem i sprawdzeniem zasilacza impulsu małej mocy 40-60 W z modulacja PWM, zgodnie z jego danymi impulsowymi. Uruchom zasilacz. Przepuszczając niezbędne pomiary i testy w symulowanych warunkach obciążenia. wykonaj relacje zasilacza. Na podstawie uzyskanych wyników pomiaru sformułuj wnioski i wskazania eksploatacyjne.

Zaznaczyłem miejsca które budzą moje wątpliwości.