Witam . Wczoraj dokonałem zakupu wag54g2 i wszystko poszło dobrze z konfiguracją internet działa ale tylko po kablu Externet , jak próbuje połączyc laptopa z siecia bezprzewodową niestety nic z tego nie wychodzi , mianowicie po kolei : Wchodze na zakładkę -Intel(R) PROSet/Wireless - i wybieram moją sieć , nastepnie w -Kreatorze konfiguracji funkcji Wi-Fi Protected Setup- , w okienku Dostepne sieci mam nazwe mojej sieci i wciskam dalej , wyświetla mi komunikat o podanie Hasła własności urządzenia , wiec przepisuje z modemu osmio cyfrowy numer jaki jest podany na naklejce z pod spodem i daje Dalej , wyskakuje mi -Pobieranie ustawień sieci bezprzewodowej z punktu dostępu w toku- , jak juz skończy pobieranie tych ustawień daje Dalej , i następnie mam komunikat -Konfiguracja w toku...................... i przez około minuty konfiguruje a następnie wywala mi komunikat - Pobranie ustawień sieci bezprzewodowej nie powiodło sie .
I na tym sie kończy . Opisałem to dokładnie coby było wiadomo o co chodzi , nie mam zielonego pojecia co jest grane , tak samo nie moge wejśc na ta siec z poziomu Linuxsa . Przed zakupem tego modemu miałem WAG200 i nie było żadnego problemu , niestety z tym nie moge sobie poradzić , co robie nie tak , czy może jest uszkodzony modem.
I na tym sie kończy . Opisałem to dokładnie coby było wiadomo o co chodzi , nie mam zielonego pojecia co jest grane , tak samo nie moge wejśc na ta siec z poziomu Linuxsa . Przed zakupem tego modemu miałem WAG200 i nie było żadnego problemu , niestety z tym nie moge sobie poradzić , co robie nie tak , czy może jest uszkodzony modem.