Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Problemy z pisaniem i otwieraniem postów w Firefoxie

elek555 12 Mar 2009 09:30 2681 6
  • #1 12 Mar 2009 09:30
    elek555
    Poziom 37  

    Jak w temacie, od 2 dni przy próbie otwierania treści wątków (po logowaniu) pojawia się :
    Błąd kodowania zawartości Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.
    Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.

    * Prosimy poinformować właścicieli witryny o tym problemie

    jeśli macie pomysły jak to usunąć proszę o wskazówki. Firefox aktualny
    Bez logowania można je podejrzeć ale oczywiście bez możliwości edycji lub kolejnej odpowiedzi, i bez możliwości załozenia nowego tematu. Zakładam aktualny przez IE.

    W Internet explorerze -bez problemów

    0 6
  • #3 12 Mar 2009 10:16
    Quarz
    Poziom 43  

    Witam,
    wszystko co ostatnimi czasy napisałem na tym forum - bez żadnych przeszkód - to spod FireFox'a, a więc to chyba nie jest wina portalu.

    Pozdrawiam

    0
  • #4 12 Mar 2009 10:21
    iron64
    Spec Overclocking

    Ja również mam Firefoxa i problemów nie było.

    0
  • #5 12 Mar 2009 11:38
    Mirek Z.
    Moderator

    Przeniosłem z Elektroda.pl.

    0
  • #6 12 Mar 2009 12:34
    Mery84
    VIP Zasłużony dla elektroda

    Firefox działa bez zastrzeżeń. Sam korzystam od zawsze.

    Do problemu natomiast. Czy masz jakieś wyszukane dodatki w przeglądarce zainstalowane? Wyłącz je i sprawdź czy problem się powtarza.
    Wyczyść cache przeglądarki.

    0
  • #7 12 Mar 2009 15:48
    elek555
    Poziom 37  

    Też mi działał :), czyściłem:( Nie chciałem się z tym pogodzić ale sprawdziłem w pracy na innym modemie i gra. Na moim nadal kicha. Jadę wieczorem reklamować

    Jestem już w posiadaniu nowego modemu ICON225. Działa dobrze

    0