[quote="phanick"]
Na tym zdjęciu to 2 biegowa z udarem.
Motronic wrote:
Ja mam takiego bułgara, z jednym biegiem o mocy 420W.
Na tym zdjęciu to 2 biegowa z udarem.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therephanick wrote:U mnie udar włącza się kręcąc tym o to kółkiem, ale u Ciebie coś go nie widzę! Chyba ktoś odkręcił.
MaliQ wrote:
Ja odziedziczyłem (po ś.p. ojcu) jednobiegową Elprom B8, rok produkcji 1984, jedynie wymieniłem łożyska (627Z i 6000Z). Średnica szyjki wynosi 43 mm, w połączeniu ze stojakiem Celma PRXa 6 robi za wiertarkę stołową.
MaliQ wrote:Bicia to może i wcale nie ma, ale chodzi o to, że uchwyt razem z wiertłem można palcem delikatnie przemieszczać, co przy wierceniu bez napunktowania gwarantuję nietrafienie w miejsce, gdzie chcemy wiercić.
Na łożysku ? Chyba kolega miał na myśli wirnik lub wrzeciono. Na wrzecionie jest lekkie bicie.
phanick wrote:MaliQ wrote:Bicia to może i wcale nie ma, ale chodzi o to, że uchwyt razem z wiertłem można palcem delikatnie przemieszczać, co przy wierceniu bez napunktowania gwarantuję nietrafienie w miejsce, gdzie chcemy wiercić.
Na łożysku ? Chyba kolega miał na myśli wirnik lub wrzeciono. Na wrzecionie jest lekkie bicie.
Motronic wrote:Poważnie? No to czary jakieś, albo to prawie robi jednak wielką różnicę, bo z żadnych które mam nie pasuje. Są za małe. Jak masz udzielac takich sugestii to zamiast "wyślij" kliknij na "anuluj". I sobie popiszesz i twoje andromy nie pójdą w świat.
Moderated By jankolo:Blokuję dostęp do forum za naruszenie 3.1.2 - 3.1.3
phanick wrote: