Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

[Java] Jtable JDBC oraz Image

masterrtronic 16 Kwi 2009 13:50 1861 1
  • #1 16 Kwi 2009 13:50
    masterrtronic
    Poziom 12  

    Witam,
    mój problem jest następujący stworzyłem sobie prostą tabelę(Jtable) składająca się z 4 pól
    -ID
    -IMIE (VARCHAR)
    -NAZAWISKO (VARCHAR)
    -ZDJECIE (BLOB)

    Całą tabelę obsługuje za pomocą metody abstrakcyjnej (AbstractTableModel) wszystkie dane zaciągają mi się z bazy (MYSQL) , ale nie zdjęcie. Potrafię zdjęcie zapisać do bazy ale nie wyświetlić w tabeli.
    Próbowałem w ten sposób:
    (...)

    public Class getColumnClass(int col) {
    switch(col){
    case 0 : return String.class;
    case 1 : return String.class;
    case 2 : return String.class;
    case 3 : return ImageIcon.class;
    }
    }

    (...)

    Ale to z pewnością za mało

    Poproszę o pomoc

  • #2 23 Kwi 2009 14:30
    masterrtronic
    Poziom 12  

    Eh nikt nie jest w stanie mi pomóc ?

 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME