Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereKrzysztof Reszka wrote:Regulator służy w miarę dokładniej kompensować moc bierną sieci .
jack63 wrote:Krzysztof Reszka napisał:
Regulator służy w miarę dokładniej kompensować moc bierną sieci .
Czyżby jakiś "napad" Gwiezdnych wojen?
Po polsku jednak słabo to wygląda...
Quote:A rozumiem że prostownik może buczeć, ale chyba nie głośno piszczeć i się grzać? Dodam że wujek przejechał go Ursusem c-330
750kV wrote:Quote:A rozumiem że prostownik może buczeć, ale chyba nie głośno piszczeć i się grzać? Dodam że wujek przejechał go Ursusem c-330
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2024055.html
kubakuba785 wrote:dostawca internetu tp-link
Toby1910 wrote:W razie jakichkolwiek pytań piszvie śmiało na pewno nie odpowiem.
żarówka rtęciowa wrote:Witam
Ciekawy materiał na wężownicę:
Quote:Według Normy EN 10088 Stal austenityczna dzieli się na gatunki: 1.4301, 1.4305, 1.4306, 1.4307, 1.4310, 1.4401, 1.4435, 1.4436, 1.4438, 1.4439, 1.4529, 1.4539, 1.4541, 1.4547, 1.4550, 1.4571. Stal ferrytyczna dzieli się na gatunki: 1.4000, 1.4003, 1.4016, 1.4510. Stal martenzytyczna dzieli się na gatunki: 1.4006, 1.4021, 1.4028, 1.4031, 1.4034, 1.4057, 1.4122. Stal ferrytyczno-austenityczna dzieli się na gatunki: 1.4362, 1.4410, 1.4460, 1.4462.
Kraniec_Internetów wrote:https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3608652.html
Koleś szuka gniazda, wysłałem mu link do listy na TME żeby poszukał, bo podobnych jest tam 1500. Napisał do nich maila żeby sami mu znaleźli
Kraniec_Internetów wrote:Do TME? Nie żartuj.
Sam szukaj, poświeć te 15 minut. Na 100% nawet Ci nie odpiszą.
icosie wrote:Co się czepiasz, znaleźli przecież odpowiedni produkt.![]()
TME solidna firma.
Kraniec_Internetów wrote:Szczerze myślałem że go oleją, że burak pisze do hurtowni niech mu znajdą produkt bo jemu nie chce się szukać. A tu niespodziankaW pół godziny u odpisali.
DiZMar wrote:TME natomiast swoją (wg Ciebie bezsensowną)
DiZMar wrote:Po drugie TME to nie hurtownia
Kraniec_Internetów wrote:...
A gdzie ja napisałem że uważam to za bezsensowne? Po prostu spodziewałem się zupełnie innej reakcji.
Quote:Szczerze myślałem że go oleją, że burak pisze do hurtowni niech mu znajdą...
To hutrownia...
DiZMar wrote:Jeżeli zakup za 2,80 zł brutto przy min 10sztuk (Link) uważasz za hurt to gratuluję pojęcia hurtowni.
DiZMar wrote:Ty jednoznacznie określiłeś, że go oleją. Jednak nie oleli tylko bardzo szybko odpisali.
Grzegorz Markowski wrote:I nazywasz kogoś burakiem tylko dlatego, że maila wysłał?!
Kraniec_Internetów wrote:burak pisze do hurtowni niech mu znajdą produkt bo jemu nie chce się szukać
Kraniec_Internetów wrote:...DiZMar wrote:Ty jednoznacznie określiłeś, że go oleją. Jednak nie oleli tylko bardzo szybko odpisali.
I chwała im za to. A że odpisali to mnie zaskoczyło, zauważ że post tutaj napisałem zanim autor tamtego tematu napisał o tym że dostał odpowiedź.
...
Kraniec_Internetów wrote:...Grzegorz Markowski wrote:I nazywasz kogoś burakiem tylko dlatego, że maila wysłał?!
Nie nazwałem go burakiem, to po pierwsze. Po drugie zakładałem, że zdanie:
Kraniec_Internetów wrote:burak pisze do hurtowni niech mu znajdą produkt bo jemu nie chce się szukać
To mniej więcej coś co pomyśli osoba która jego maila odczyta. Ale w żadnym wypadku nie nazwałem go burakiem.
Quote:
...burak pisze do hurtowni...
Quote:...Nie nazwałem go burakiem...
Grzegorz Markowski wrote:W ten miły sposób oceniłeś tylko jego postępowanie.
DiZMar wrote:Szkoda, że wbrew faktom napisałbyś o olaniu gdy już otrzymał odpowiedź. Ośmieszyłeś się tym tłumaczeniem.
Po prostu od kilku lat bytności na forum przyzwyczaiłem się do mniej zaradnych użytkowników którzy nie dość że dostali link gdzie mają szukać, to i tak proszą użytkowników by zrobili to za nich. Bo im się nie chce...
DiZMar wrote:Szkoda, że wbrew faktom napisałbyś o olaniu gdy już otrzymał odpowiedź. Ośmieszyłeś się tym tłumaczeniem.
Czemu? Wiadomość o tym że autor napisał do TME maila wysłał na forum o 13:19, o 13:23 napisałem że pewnie go oleją, pierwszy post tutaj napisałem o 13:27, a informację że dostał odpowiedź wysłał o 13:49. Wszystko się zgadza.