Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Citroen C 5 z 2004 - nawigacja

naphew 18 Apr 2009 22:45 2256 4
    naphew
    Level 10  
    Dokładnie nie wiedziałem gdzie mam się zwrócić dlatego w razie wojny, proszę admina o przerzucenie tematu. Mam c5 kombi z 2004 roku i nikt (czytaj serwis) nie jest mi w stanie powiedzieć jak mam znaleźć dane an temat mojej nawigacji którą posiadam w aucie. Co ciekawsze mam płytę ale Niemiec :( Nawq..... jednak nie mam mapy Polski (dla mnie najważniejsza) i moje pytanie, mam duży wyświetlacz po środku i w odtwarzaczu też po środku wrzucam te płytkę, co muszę zrobić żeby mieć Polskę (wiem kupić ale co i od kogo) POMOCY ;)
    Jarek Jezierski
    Level 12  
    Oczywiscie ze w servisie !!!!! Tylko nie dostaniesz jednej plytki z mapami Polski , bedziesz musial kupic caly komplet - aktualizacje kosztuja jak dobrze pamietam kolo 600 zl , a jak bedziesz chcial zmienic jezyk to konieczny jest zakup calego pakietu instalacyjnego (sa tam juz mapy) a to kosztuje ponad 1000 zl , tak wiec z ekonamicznego puntu widzenia taniej jest kupic zwykla przenosna nawigacje ... Jak chcesz znac dokladne ceny to podaj nr VIN i OPR oraz typ radia to sprawdze .
    naphew
    Level 10  
    właśnie tu jest kłopot nie znam danych radia jak i nawigacji, wszystko jest w obcym dla mnie języku, (bynajmniej nie w angielskim, hiszpańskim i rosyjski) dlatego prosiłem o wskazowki co to może być za nawigacja i dane na jej temat citroen c 5 2004 rok kombi (może to gra jakąś rolę)
    Jarek Jezierski
    Level 12  
    Jak podasz nr VIN w servisie to juz oni musza wiedziec jakie plyty zamowic !!!!!Jest troche z tym zachodu ale do zrobienia , juz mielismy pare takich aut sprowadzonych u nas w servisie i po wgraniu nowego oprogramowania bylo wszystko OK
    maverick215
    Level 11  
    masz albo nawigację VDO albo system RT3. VDO było produkowane do 2003 rocznika ale różnie to bywa a RT3 w 2004 roczniku własnie powinno być zamontowane.