Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Corsa autoalarm hpb mop3a, hpb mop4a

marionrone 26 Apr 2009 08:02 7522 8
    marionrone
    Level 11  
    Witam, proszę o podpowiedź... użytkuję od niedawna Opla w którym jest alarm taki jak w temacie wszystko działa ok tyle że nie mam do niego instrukcji więc pytam: Jak uruchomić sygnał dźwiękowy przy zamykaniu czy otwieraniu drzwi? Póki co np. podczas zamknięcia słychać tylko siłowniki zamków i widać światła awaryjne więc użytkowanie w centrum miasta przy dużym hałasie jest uciążliwe bo po wyjściu z auta trzeba się przyglądać na lampy czy aby auto zostało zamknięte. Na kluczyku są dwa przyciski (zamykania, otwierania). Proszę o podpowiedź jaka jest kompilacja żeby uaktywnić ''głos''.
    Ireneo
    Level 42  
    nie da rady.Alarm zgodny z normami unii
    tomekkoszalin87
    Level 15  
    da rade. ja poszukam instrukcji od tego alarmu i w funkcji programowania można włączyc sygnal dxwiękowy przy uzbrajaniu i rozbrajaniu autoalarmu
    marionrone
    Level 11  
    tomekkoszalin87 wrote:
    da rade. ja poszukam instrukcji od tego alarmu i w funkcji programowania można włączyc sygnal dxwiękowy przy uzbrajaniu i rozbrajaniu autoalarmu

będę wdzięczny za wskazówki
    Anonymous
    Anonymous  
    tomekkoszalin87
    Level 15  
    norbert.s. różnice między tymi alarmami znam ponieważ montowałem je jak pracowałem w serwisie opla. szczerze mówiąc jak przeprogramowywałem poszczególne funkcje w tych alarmach to robiłem to ręcznie i nie miałem z tym żadnych problemów.
    Pozdrawiam
    Anonymous
    Anonymous  
    tomekkoszalin87
    Level 15  
    no racja no też było tam gdzie pracowałem kilku elektryków którzy nic z programowania nie kumali pozdrawiam