witam posiadam samochod vw passat b4 2,o benzyna gaz problem polega na tym iz samochod nie ma przyspieszenia od 100 km/h do 150 km/h potrzebuje ze 3 minutyjest mulowaty jak zolw to samo na gazie i na benzynie chociaz teraz juz drugi zbiornik jezdze na benzynie to okolo 140nlitrow paliwa a poprawy zero!!!!!!!!!! co sie okazalo to przeplywomierz byl padniety to pokazalo na komputerku przeplywomierz wymienilem w/g numerow fabrycznych(dziala 100%) zero poprawy swiece wymienione przewody wysokiego napiecia tez palec kopulka czujnik temp katalizator nie zapchany filtry paliwa powietrza wymienione wszystkie wezyki podcisnieniowe nowe brak jakiego kolwiek lewego powietrza nic z zadnych zeczy np jak trzymaja go chamulce czy cos w tym stylu nie ma nic takiego czy silnik goracy czy stoi cala noc pali od kopa na dotyk chodzi rowno!!!!!!!!!! a i cisnienie ma ok co moze byc bo juz sil nie mam a i jeszcze jedno po wymianie przeplywomierza na komputerku nie ma zadnych bledow ,moze mi sie wydaje ale chyba jak jest zimny po calej nocy go odpale to ciagnie lepiej tak prtzynajmniej mi sie wydaje ale jak mi przynajmniej sie wydaje ze ciagnie lepiej to tylko przez max 3 minuty i dalej jest mulowaty jakby mu dodatnia temperatura przeszkadzala chyba ze mi sie wydaje za tępy jestem juz na to wszystko co moze mu dolegac a i na benzynie i na gazie taki sam zolw z gory dzieki za odpowiedz a temu co mi pomoze to chyba nobla dal bo wszyscu mechanicy rece rozkladaja pozdrawiam wszystkich