Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Radioodtwarzacz Sony GT828 U

italiano110 16 May 2009 16:37 1200 2
    italiano110
    Level 2  
    Cześć chłopaki! Zastanawiam sie nad kupnem radia Sony GT828 U.

http://www.topmarket.pl/radia_samochodowe/SONY_CDX_GT_828.php

Co myślicie o tym modelu i w ogóle o firmie Sony? Czy to ładnie gra? Jesli tak to co musze do niego dokupić aby grało przyzwoicie? Mam tu na myśli wzmacniacz i subwoofer. Z góry wielkie dzięki!
    djpietrekbest
    Level 14  
    Radio bardzo fajne, jakość dźwięku też na bardzo dobrym poziomie ale wszystko zależy z jakimi głośnikami ono współpracuje.Jeżeli chodzi o marke sony to według mnie jest to najtańsze radio sony w które warto inwestować, oczywiście nowe. I napisz ile masz na wzmaka i skrzynie, jakiej muzy słuchasz i do jakiego to auta ma być?
    italiano110
    Level 2  
    Dzięki bardzo Kolego! rozumiem że posiadasz takie radio? Czyli mówisz że jest ok? Bo każdy mi odradza w ogóle marke Sony bo mówią że to juz nie to samo co kiedyś. Teraz ponoć walą masówke i tyle...Ja zdecydowałem sie na nie ponieważ bardzo mi sie podoba z wyglądu. Jest takie inne a ponadto znależć radio z tym wyposażeniem tzn. z windą ,usb itd. w tej cenie jest ciężko. Do tego ma niebieski wyswietlacz a całe wnętrze mojego auta ma niebieskie podświetlenie. Jeśli chodz io auto to posiadam Renault Megane Sport/Coupe z 96 r.. na wzmacniacz i subwoofer chce wydać ok 1000 zł. NO i jeszcze jakieś głośniki by sie do teg oprzydały bo teraz mam seryjne więc pewnie kiepsko graja. Mógłbyś mi doradzic co i jak? Z góry wielkie dzięki! Pozdro!

Dodano po 3 [minuty]:

co rozumiesz przez to: że jest to najtańsze radio w które warto inwestować? tzn. że wszystkie radia Sony które są tańsze od tego to szmelc? Dlaczego tak sądzisz?

Dodano po 2 [minuty]:

a słucham muzyki klubowej, głównie techno:)