Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

VW Golf Radio Beta zakodowane radio po wylaczeniu stacyjki

Lecher 19 May 2009 15:33 6872 7
    Lecher
    Level 2  
    Radio VW Beta. Jestem nowym uzytkownikiem forum. Napotkalem nastepujacy problem. Kupilem Golfa IV Varianta z radiem Beta, sprzedajacy podal mi kod i sposob wprowadzania go do radia. Problem w tym, ze trzeba to robic po kazdym wylaczeniu stacyjki. Sprzedajacy twierdzil, ze stalo sie tak po wymianie akumulatora. Mozna to jakos w prosty sposob zmienic, abym nie musial codzinnie kilka minut manipulowac jak wsiadam do auta klawiszami TP i TA. Prosze o pomoc[/code]
    ajpier
    Level 36  
    Prawdopodobnie zamienione są plusy na kostce.
    darekb1
    Level 15  
    Na 95% zamienione +, od podtrzymania i po zapłonie., Prawdopodobnie ktoś miał inne radio założone i do sprzedaży wrzucił oryginalne radio.
    irek19
    Level 33  
    Na 100% zasilanie radia do drobnej poprawki.
    Lecher
    Level 2  
    Dziekuje za podpowiedz, pokrywa sie z moim przypuszczeniem. Nie mam tylko tego specjalnego klucza, zeby je wyciągnąć, Kupuje sie gdzies taki klucz?
    irek19
    Level 33  
    Trochę inicjatywy twórczej z Twojej strony i radio wyciągniesz nie mając oryginalnych kluczy. Powodzenia!.
    darekb1
    Level 15  
    znajdź jakieś cieńsze blaszki i dasz rady:) trzeba je wsunąć i zwolni się blokada a wtedy lekko wyciągniesz radio. Ewentualnie możesz je kupić np na allegro albo w multisorcie też mają pełny wybór takich kluczy. Pozdrawiam
    Lecher
    Level 2  
    Radyjko wyciagnalem zamienilem plusy podtrzymania z zasilaniem i problem rozwiazany. Thanx raz jeszcze za pomoc