Witam, mam nadzieję że w dobrym dziale się odnalazłem, wszedłem w posiadanie w/w amplitunerka, miał grać razem z głośnikami tannoy m f1. Amplituner został zakupiony na allegro i miał być sprawny niestety najprawdopodobniej tak nie jest. Mam pytanie w związku z tym co by mogło być uszkodzone i czy droga to sprawa. Opiszę może objawy, po podłączeniu wszystkiego amplituner włączał się na chwilkę a zaraz potem znikał dźwięk, na obu głośnikach, to samo jest przy podłączeniu kolumn do A jak i do B, innym razem wyłączał się w ogóle po chwili grania, tzn wszystko gasło wyświetlacz i w ogóle, najdłużej jak mu się zdarzyło pograć to ok 20 min. i był wtedy bardzo gorący w okolicy tego aluminiowego radiatora który jest niemalże na środku, poziom głośności był maks na 16 a wszystkich jest 40 więc go nie cisnąłem, moc kolumn jest chyba dopasowana do wzmacniacza bo mają 70 W a wzmacniacz ma bodajże 85 W na kanał. Tak więc w skrócie, włączam, słychać jakby kliknięcie, i albo znika dźwięk, a sam wzmak się pali, albo wyłącza się w ogóle, poza tym gra bardzo ładnie :/