Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

program do projektowania zabawek

kichawa7 04 Jul 2009 22:41 6696 13
Computer Controls
    kichawa7
    Level 12  
    Witam! Potrzebuję darmowego programu(najlepiej PL) do projektowania zabawek, tak, abym mógł wydrukować poszczególne elementy i później przenosić je na drewno(oczywiście elementy trochę w rzeczywistości bym modyfikował).... Czekam na propozycje... Pozdrawiam!
  • Computer Controls
    kichawa7
    Level 12  
    albo może ma ktoś jakieś projekty drewnianych zabawek?
  • Computer Controls
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    I co jeszcze mamy mieć? Wykonawców, narzędzia, sieć sprzedaży i serwisy reklamowe, oczywiście za free?
    Kolego, mały słownik:
    wooden - drewniany
    toy - zabawka
    free - bezpłatny

A oto jeden z wyników wyszkukiwania:
    http://www.woodworkersworkshop.com/wooden_toys.php
    kichawa7
    Level 12  
    Ta ironiczna wypowiedź nie była potrzebna. Mojego posta kieruję do osób, które chcą pomóc, są życzliwi i robią to bezinteresownie, za darmo. Ty pewnie do nich nie należysz...
    jankolo
    A zajrzałeś do linka którego Ci jednak za darmo podałem? Zajrzałeś do linków znajdujących się na stronie, którą otwiera podany przeze mnie link? Poświęciłeś się i wpisałeś te trzy podane przeze mnie słowa w Google i przejrzałeś chociaż pierwszą stronę linków? Pokombinowałeś sam w oparciu o znalezione w ten sposób strony? Spróbowałeś te trzy podane przeze mnie słowa odnaleźć w słowniku aby wiedziec jak się je pisze na przykład po niemiecku?
    kichawa7
    Level 12  
    "przeze mnie, przeze mnie, przeze mnie" a czy ty wiesz co to są powtórzenia w języku polskim? Próbujesz uczyć mnie języków obcych a sam nie potrafisz swojego ojczystego? Otóż muszę Ci powiedzieć, że dosyć uważnie przejrzałem twój link a także przeszukałem google i znalazłem kilka interesujących mnie informacji.
    PS Wbrew pozorom pomogłeś mi i za to dzięki...
    WMichał
    Level 32  
    Nie za bardzo opisałeś jaki to ma być program, wymagania. Jeśli do projektowania w 3d narzuca mi się myśl darmowy Blender.
    kichawa7
    Level 12  
    możecie jeszcze coś innego zaproponować? jakieś rysunki schematy itd.
    stroggo81717
    Level 31  
    kichawa7 wrote:
    "przeze mnie, przeze mnie, przeze mnie" a czy ty wiesz co to są powtórzenia w języku polskim? Próbujesz uczyć mnie języków obcych a sam nie potrafisz swojego ojczystego? Otóż muszę Ci powiedzieć, że dosyć uważnie przejrzałem twój link a także przeszukałem google i znalazłem kilka interesujących mnie informacji.
    PS Wbrew pozorom pomogłeś mi i za to dzięki...

kichawa7 wrote:
    Ta ironiczna wypowiedź nie była potrzebna. Mojego posta kieruję do osób, które chcą pomóc, są życzliwi i robią to bezinteresownie, za darmo. Ty pewnie do nich nie należysz...

Szanuj innych tak jakbyś sam chciałbyś być traktowany. Wyraził on tylko swoją opinię na temat twych postów.
    kichawa7
    Level 12  
    ok spoko...;p pomożecie jeszcze jakoś?
    jankolo
    Proszę pokazać nam jakie projekty kolega opracował do tej pory. Nie chcielibyśmy powtarzać się.
    Doominus
    Level 34  
    Masowa produkcja czy wykonanie w zaciszu domu paru sztuk ?

Dodano po 1 [minuty]:

Mamut jak i trochę dino orełków i innych takich puzzli to wycinka na laserze.
    Chcesz więcej takich projektów ?
    Będziesz to ciął na włośnicówce czy na CNC ?

Dodano po 7 [minuty]:

Jakimi narzędziami dysponujesz ?
    kichawa7
    Level 12  
    chciałem trochę dla siebie ale to nie ma sensu...'(
    mamut, projekt fajny i jeszcze kilka innych ale wyrzynarką to niestety mija się z celem(trudno się mówi)

co do narzędzi to mała stolarni(strugarko-grubościówka, kopiarko-tokarka, frezarka dolno i górno wrzecionowa dużo elektronarzędzi itp.) ;D