Monitor jak w temacie. Po włączeniu wtyczki i przycisku POWER zapala się zielony led i wyświetla ,, brak sygnału video ". po włączeniu komputera obraz się nie pojawia tylko nadal wyświetla ,,brak sygnału video". Jednak odłączenie i ponowne załączenie zasilania 220V wtyczką powoduje prawie normalne wyświetlanie obrazu z komputera, prawie normalne bo obraz nie jest sterowany przez AUTO i przesunięty w lewo. Ponowne wyłączenie i włączenie zasilania wtyczką przywraca w 100% prawidłowe wyświetlanie obrazu. Klawiatura lokalna jednak w 100% nie działa, led zielony świeci. Monitor miał obcięty kabel sygnałowy, dorabiałem nowy , no ale chyba dobrze go zrobiłem bo obraz ,,sztucznie wyzwalany" się pojawia. A zresztą i bez tego kabla klawiatura jest zablokowana. Powymieniałem wszystkie elki w zasilaczu, inwertorze i na płycie elektroniki sądząc że one może coś szwankują ale nie dało to rezultatu. Proszę kolegów o sugestię bo może ktoś coś takiego miał gdzie szukać usterki.Może w trybie serwisowym, może z pamięcią coś nie tak.