Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Vista - nie uruchamia się po instalacji ster. płyty głównej

09 Lip 2009 21:41 1223 6
  • Poziom 9  
    Witam wszystkich
    Mam taki mały problem, postanowiłem zainstalować no swoim komputerze viste. Instalacje przebiegła bez żadnych problemów.
    Zacząłem instalować sterowniki do płyty głównej, które miałem na płycie cd i tu pojawił się problem podczas instalacji sterowników komputer pare razy sie zresetował, ale tu jeszcze wszystko było ok, gdy instalacja sterowników dobiegała końca komputer znowu się zresetował, po tym restarcie zamiast ładowania się systemu jest cały czas czarny ekran. nawet ręczny restart nie pomagał.
    Czy ktoś by mógł mi pomóc rozwiązać ten problem.
    Z góry dziękuje.
    Darmowe szkolenie: Ethernet w przemyśle dziś i jutro. Zarejestruj się za darmo.
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 39  
    Przywracanie systemu powinno pomóc ... czy te sterowniki były chociaż zgodne z Vistą?
  • Poziom 9  
    Tak te sterowniki były zgodne z vistą
    mój komputer
    płyta: GA-M61SME-S2
    pamięć: DDR2 1GB 667MHz Kingston
    Karta zintegrowana
    procesor amd Athlon 4800 2.5GHz
    dysk 250GB
    Zasilacz 500Watt

    a sterowniki
    na płycie jest napisane " NVIDIA Series Vista Utility CD for windows Vista"
    Drives:
    NVIDIAChipset
    serial ATA
    Raid
    Network
    Audio

    VER.1.1
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 9  
    Tak vista miała SP1
  • Poziom 9  
    nie wiem co się stało ale dzisiaj włączyłem komputer i normalnie się włączył, a nic z nim nie robiłem tylko tyle że był odłączany od gniazdka. hmmmmmm