Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

pioneer 3900mp czy warto?

putin2208 18 Jul 2009 15:57 1188 7
    putin2208
    Level 18  
    Witam
    Mogę kupić to radyjko za 220zł używane. Opłaca się? Moje auto to lanos i głośniki 13 fabryczne.
    johny1600
    Level 14  
    Są 2 rodzaje 3900mp DEH I DVH:
    DEH- nie ma sensu i tak ci lepiej nie będzie grało a na handel zbytnio nie zarobisz.
    DVH- i może w jakości odczujesz różnice ale nie będzie to rewelacja, a na handel może być trochę zarobisz.
    putin2208
    Level 18  
    Chyba to jest deh ale nie jestem pewien. Do tego dostaję pilota:) Moje dotychczasowe radio PANASONIC CQ-C1425N już kończy swój żywot, przy odtwarzaniu czasami przerwie i nie odtwarza mp3 tylko audio. Usłyszę różnicę po zmianie radia?
    johny1600
    Level 14  
    No może delikatną ale nie będzie szału.
    putin2208
    Level 18  
    To biorę tego pionka. Doradzi ktoś mi jakieś sensowne głośniki? bo seryjnym zdarza się charczenie. Tak do 150 na dwie sztuki:) Z góry dzięki.
    johny1600
    Level 14  
    No do 150 będzie ciężko ale jak już chcesz żeby w miarę grało to kup helixy dark blue
    putin2208
    Level 18  
    A trzeba wiercić nowe otwory, stosować przeróbki aby zamontować te głośniki? Gdzie te helixy można dostać w 71? Czym wygłuszyć drzwi? może być wata mineralna?
    adam_1991
    Level 15  
    moi rodzice mają takie radio w peugeot 206, głośniki z przodu są fabryczne(16cm) + tweetery dax, z tyłu w drzwiach 2-drożne pioniery TS-G1302 i gra to poprawnie średnicą i górą, ale basu jest mało, jak się włączy LOUDNESS to jakiś tam jest. Przesiedli się z Pioniera na CD i efekt po montażu był fajny. Radio gra słabo, mam wzmacniacz antenowy i coś tam dał, ale nie za dużo, za to płyty CD grają w miarę fajnie. Radio ma 2 lata i nawet nie ma śladów zużycia