Witam,mam problem z pralką Bosch wol 1650. Pralka początkowo zrobiła pranie,wypompowała wodę ale nie wywirowała,kolejne pranie wyprała ale już nie wypłukała i nie wywirowała,kolejne pranie już się nie udało. Pralka przestała pobierać wodę. Po każdym praniu na koniec cyklu migała dioda koniec. Rozebrałem pralkę,wyczyściłem filtr przy pompie. Pompa wypompowuje wodę bez problemów,sprawdziłem przewody. Nalałem wodę ręcznie,zablokowałem zabezpieczenie i włączyłem. Pralka zrobiła cykl prania do wypompowania wody,wypompowała wodę ale już nie pobrała do płukania. Nastawiam na wirowanie,załącza się tylko pompa,zakręci bembnem 2 razy i trwa wypompowywanie bez wirowania,niec więcej. Przedmuchałem hydrostat,po dmuchnięciu załącza się pompa i za chwilkę wyłączy. Teraz z chwilą włączenia prania bez praca od razu wypompowuje wodę,daję start i to samo,pompa nie przestaje pracować,i nie startuje lub startuje proces prania.Raz tak,raz tak.Po wyciągnięciu wtyczki z hydrostatu pompa przestaje chodzić. W czasie zabawy raz pralka zaczęła pobierać wodę na chwilę i przestała. Było 2 mechaników,stwierdzili że Bosch się nie psuje,nie ma co tam naprawić,wymienić. jedyne co,to że elektronika może mieć zimne luty,zalana,rozebrałem programator,ale wygląda jak nowy,nie ma zimnych lutów,nic nie jest popalone,popsikałem wszystkie styki kontaktolem ale dalej bez zmian. Macie może jakieś pomysły ?. Diękuję za porady