Witam od ok. roku gram na gitarze klasycznej / akustycznej teraz gdy sprzedalem aksutyka mam ok. 600zl - 1100zl i chciałbym sobie kupic jakeigos eletryka i multiefekt w tej cenie ..... oczywiscie na wzmacniacz nie starczy i tu jesdt pewna nie pewna rzecz
Mój tato kiedys grał w kapeli i posiada stary 30W piecyk lampowy z 2 głośnikami.... tyle że jest jeden problem w tych głośnikach myszy wygryzły membrany ..... czy gdybym kupił je nowe i założył na te głośniki pociągneły by granie na gitarze ? mieszkam w bloku wiec o głośność mi nie chodzi .... ale drógą sprawą jest to że ten piecyk wiadomo nie ma zbyt dużo bajerów ok. lata 70 [ ma tam tylko eqalizer
] i czy dybym podłączył przed neigo multiefekt dało by sie uzuskac na nim typowe rockowe brzmienie ? Grać chcaiłbym rocka/metal
Popraw pisownię postów, temat, wywal linki z allegro [regulamin] a cały temat przenoszę do odpowiedniego działu.
[air]

Popraw pisownię postów, temat, wywal linki z allegro [regulamin] a cały temat przenoszę do odpowiedniego działu.
[air]