Witam mam mały problem z portami usb w moim nowo zakupionym laptopie. Właśnie zainstalowałem mu windows vista i potrzebne sterowniki, niestety nie wykrywa zadnych podpietych pod usb urządzeń testowałem na pendrive i myszce.W menedżer urządzeń wszystko wygląda ok sa zainstalowane pory usb, próbowałem aktualizować poprzez intel utilites niestety nadal nic ,jednak gdy odinstaluje wszystkie porty usb i uruchomię laptopa z podpiętym usb system znajduje urządzanie i wszystko wygląda ok ,ale kiedy odlacze pendriva i ponownie go wepne system juz nie reaguje nie odnajduje zadnego urządzenia. Taka sytuacja jest tylko z pendrivem, myszka pozostaje martwa i nieznaleziona, jak powtarzam ta operacje. Obydwa urzadzenia testowałem na rożnych portach niestety bez sukcesu ,sa sprawne w 100 procentach testowane na innym laptopie z tym samym systemem ,w Biosie wszystko jest ustawiona na Enable.
Jesli ktoś spotkał sie z podobnym problemem proszę o podpowiedz jak to można rozwiązać.
Dzieki
Dzisiaj próbowałem podpiąć zewnętrzny dysk 3,5 cala z zewnętrznym zasilanie i to urządzenie działa poprawnie ,pozostałe tj. mysz i pendrive nadal brak reakcji.
W trybie natychmiastowym, tj. przed napisaniem kolejnej wiadomości, tę wiadomość popraw.
Poczytaj Kolego o interpunkcji!
mat_ed
Jesli ktoś spotkał sie z podobnym problemem proszę o podpowiedz jak to można rozwiązać.
Dzieki
Dzisiaj próbowałem podpiąć zewnętrzny dysk 3,5 cala z zewnętrznym zasilanie i to urządzenie działa poprawnie ,pozostałe tj. mysz i pendrive nadal brak reakcji.
W trybie natychmiastowym, tj. przed napisaniem kolejnej wiadomości, tę wiadomość popraw.
Poczytaj Kolego o interpunkcji!
mat_ed