WITAM wybierz telewizor system xp i lh3000
nie wybieraj telewizor LCD
nie wybieraj telewizor LCD
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereBigbart wrote:czy na kinie będzie dźwięk wielokanałowy z filmów z USB ( mkv z AC3 ) oraz czy w razie czego będzie dźwięk z n-ki?. Generalnie czy wszystko idzie gładko przez optical out z TV
andrzej6161 wrote:WITAM brak anteny na radio
gery997 wrote:andrzej6161 wrote:WITAM brak anteny na radio
Witam! Ponownie popatrzyłem na wszystkie wejścia jakie są w tym telewizorze i niech mi ktoś powie gdzie mam podłączyć antenę żeby działało radio. Telewizor jest podłączony do anteny zewnętrznej. No chyba że niema możliwości odbierania kanałów radiowych w tym modelu (LH3000). Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
jeremy666 wrote:
ze swojej strony mam pytanie czy na wyjsciu optycznym bedzie dzwiek z filmu z USB czy te wyjscie sluzy tylko do tunera DVB-T
superfrog wrote:witam, dzisiaj kupiłem 37LH3000 (soft v 3.40). Przeczytałem uważnie instrukcje z forum, ściągnałem soft 3.15. Rozpcozynam aktualizację, pojawia się pasek postępu. Jak dochodzi do 11% to zacina się na chwilę a potem pojawia się czarny ekran z kolorowym napisem LG Data Transfer. Odczekałem 30 minut... i nic. to samo. Nacisnąłem przyciski na pilocie na szczescie TV działa znowu po nastrojeniu programów. Spróbowałem jeszcze raz - ten sam skutek. Mam pytanie - ile trwa aktualizacja do wersji 3.15? A może jest jakaś blokada typu read-only, które uniemożliwia zmianę softu?