Witam wszystkich. Dostałem kosiarkę tą od kuzyna, w kiepskim stanie, wyremontowałem i dzisiaj ją zapaliłem lecz na wolnych obrotach nie pracuje równo obroty skaczą. Na wysokich obrotach jest dobrze, oprócz tego że czasami mi "kicha" to chyba oznacza że mieszanka jest nie taka???? Proszę was o pomoc.
I teraz kolejna sprawa nie było przy niej ani górnej obudowy filtra ani także samego filtra jest tylko ta dolna obudowa. Włożyłem tam taką piankową gąbkę ale zdaje mi się że dostaje za dużo powietrza i dlatego może są te dwa problemy???? Piszcie co o tym myślicie.
I trzecia sprawa jutro wrzucę fotki jak podłączyłem te druciki do gaźnika i regulatora obrotów. Bo nie wiem czy je dobrze założyłem.
Jeszcze raz proszę was o pomoc bo trawa czeka a kosiarki brak!!!
Pozdrawiam!!!
I teraz kolejna sprawa nie było przy niej ani górnej obudowy filtra ani także samego filtra jest tylko ta dolna obudowa. Włożyłem tam taką piankową gąbkę ale zdaje mi się że dostaje za dużo powietrza i dlatego może są te dwa problemy???? Piszcie co o tym myślicie.
I trzecia sprawa jutro wrzucę fotki jak podłączyłem te druciki do gaźnika i regulatora obrotów. Bo nie wiem czy je dobrze założyłem.
Jeszcze raz proszę was o pomoc bo trawa czeka a kosiarki brak!!!
Pozdrawiam!!!