Witam.Chciałbym zmienić sprzęt w samochodzie na bardziej jakościowy.Słucham głównie techno i polskiego rocka.Na przedzie mam pb 3XL6C i Sinuslive neo 25,gra to pod us.amps 800.2.Sinuslive kompletnie nie spełniły moich oczekiwań dlatego planuję dokupić 2 pary 3XL6C i dać zasilanie Dimenson pro Z 4-110 a us.amps i para 3XL6C w tylne drzwi.Z tyłu mam Lanzara 154 w br +monoblock Crunch oraz skrzynię gta1200 i wzmacniacz Blaupunkta(dokładnie nie pamiętam nie ma mnie w kraju).Samochód to mondeo kombi.Chcę z tyłu mieć jedną skrzynie możliwie jak najmniejszą,gdyż często muszę mieć wolny bagażnik,dlatego głośniki w tylne drzwi.Myślałem o JL 13W6 ,12W7 ale czytałem że do techno za wolne.Czym się różni magma 12 od 15 moce podają takie same.Poza tym jedni na forum piszą że do techno się nadaje,inni że nie więc jak to jest?Zależy mi na szybkości ale i lubię niskie porządne zejście.Do tego planuję steg k202.Jaką skrzynie proponujecie,może ze slaps,gdzie to kupić?.Radyjko Clarion za 450 z usb modelu nie pamiętam.Może macie inne propozycje,tak do ok 1 kw jakościowego grania,więcej chyba nie trzeba:)Kasa tak 6-7 tyś.Kabelki 25mm na tył i25mm na przód,zostało z poprzedniego,drzwi wygłuszone.Pozdrawiam