2089, wydaje mi sie ze to najlepiej bedzie pasowało do twojej opony, a poza tym różnica jest niewielka wiec nie powinno być aż tak wielkich rozbieżności
Napompować koło do odpowiedniego ciśnienia, rozłożyć na podłodze miarkę zwijaną, na oponie naznaczyć punkt, ustawić rower odpowiednio do miarki i naprzód, jeden obrót koła i wiesz wszystko, jeśli zależy Ci na dokładności wskazań, usiądź na ramie i lekko dociśnij kierownicę, po ustawieniu licznika na km/h wprowadzisz wartość w milimetrach.
Sprawdzony sposób.
Witam!
czy nikt z was nie miał probelu z tym licznikiem?
jeśli nie to mógłbym prosić o pomoc elektroników, ja w temacie jestem zielony..
mianowicie: licznik bezprzewodowy działał mi w zeszłym sezonie, od października nie montowany w nowym już rowerze.. z początku roku kupiem nowe baterie włożyłem, są to 3xCR2032 panasonic i gp lecz myślę ze o firmy nie chodzi..
zamontowałem baterie, nic nie działało.. jakiś czas temu zaóważyłem że coś nie tak jest z kabelkiem od Anteny (budowa podobna jak tu: https://obrazki.elektroda.pl/88_1213818698_thumb.jpg )
obie końcówki druta (które byly niegdyś całością) skręciłem tak że się dobrze trzymają.. jednak coś jest nie tak z zasięgiem, tzn. licznik działa w odległości 20cm od nadajnika.. za choinkę nie może złapać zasięgu z większej odległości..
Większą odległość miałem w poprzednim rowerze ok 30-40cm..
Co mogę z tym zrobić ? czy ma ktoś jakieś mądre rady dla komplenie zielonego w powyższym temacie ?( proszę o odpowiedź