Kupiłem sobie GPS Lark FreeBird 50.1 gdyż jak ktoś rzekł "twój GPS jest warty tyle ile mapa"... Dzisiaj do owego chciałem skorzystać jeszcze ostatni raz z dodanej do GPS'a Mapy map ale ku mojemu zdziwieniu nie udało się odbiornikowi połączyć z żadnym z ponad 20 satelitów (sic!). GPS Info mówi, iż SignalState: Invalid oraz Total Satellites 22, SatellitesInUse: 0 lub 1... Jestem rozgoryczony tym bardziej że FM Transmiter jest wyłączony (tak jak to było domyślnie), a 2 dni wcześniej samoistnie zgubiła się ścieżka do Mapy map.
Chyba trafiłem na zły model... na stronie Larka nie znalazłem żadnej aktualizacji softu dla tego modelu, tak że obecnie mam dość tej firmy, chociaż nie przejechałem ani km używając ich produktu...
Dodano po 2 [minuty]:
Czy coś robię nie tak? Co mam zrobić bym mógł przejechać kilka kilometrów korzystając z tej nawigacji?
Chyba trafiłem na zły model... na stronie Larka nie znalazłem żadnej aktualizacji softu dla tego modelu, tak że obecnie mam dość tej firmy, chociaż nie przejechałem ani km używając ich produktu...
Dodano po 2 [minuty]:
Czy coś robię nie tak? Co mam zrobić bym mógł przejechać kilka kilometrów korzystając z tej nawigacji?