Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

7018 UCI na TNK + coś do tego - jak sie zabrać ?

odar 18 Sep 2009 12:53 3151 7
    odar
    Level 10  
    Witam. Jak w temacie: mam Ferdka 7018UCI z kartą TNK ust na HB 13 E działa ok, tylko tak to już jest, że w miare jedzenia apetyt rośnie. Myślałem nad czymś takim żeby dokupić moduł i karte np. CP czy C+ czy czegokolwiek i dobić te pare programów. Nie wiem tylko jak wygląda sprawa z tunerem. Półki co śmiga na sofcie preferowanym pod tnk ze strony fergusona. Ale widziałem że jest tam soft na inne platformy - nie wiem jak się robi takie rzeczy od strony programowej 2 platformy na jednym tunerze. I jeszcze takie pytanie: jeśli nie chciałbym robić zeza, tylko dostawić sobie drugi talerz i ustawić na astre czy coś innego - w zależności od potrzeb potem te 2 talerze spiąć na Diseq -> czy takie rozwiązanie zadziała i czy jest w miare poprawne. Prosze o jakieś podpowiedezi, jestem jeszcze stosunkowo świeżym zawodnikiem w temacie SAT. Pozdrawiam.
    Anonymous
    Anonymous  
    odar
    Level 10  
    Co do kosztów to wychodzi pare dyszek drożej, miejsce na ant mam i maszcik równierz. To taka moja fanaberia - nie wiem czemu zez jest dla mnie takim kombinowanym rozwiązaniem.
    Anonymous
    Anonymous  
    odar
    Level 10  
    No właśnie też mi sie tak wydawało. Nie musze maglować pomiędzy 2 sat - i szukać kompromisu z sygnałem tylko dopinam 2 talerz i po sprawie. Ale bardziej zastanawiam się nad tym którą karte sobie dopiąć co jest na tyle fajnego za co warto wydać troche kasy i sie nie nudzić ? Najlepiej nie każdy napisze co on by polecił. :D
    Anonymous
    Anonymous  
    odar
    Level 10  
    Kolego mihal2002 widze że temat znasz dobrze - zapytam więc może czy mógłbyś przybliżyć mi temat modułów ICE Crypt. Podobno działają bez kart abonenckich. Nie do końca rozumie o co w tym chodzi, na jaką jest to platforme i jak sie to ma do mojego pomysłu ?
    kajron
    Level 29  
    odar zapraszam Link wszystko co potrzeba wiedzieć i co można uzyskać