Witam.
Chciałbym kupić jakiegoś dobrego smartphone.
Moje wymagania to :
- dotykowy ekran (ok. 3 cala ^) też "w miarę" dobry (głównie do posługiwania się palcem i płynnie)
- "w miarę" dobry gps (podobno SiRF Star III jest dobry)
- Wifi o dobrym zasięgu
- wejście na słuchawki jack
- Windows mobile pl
- aparat fotograficzny (głównie do robienia zdjęć tekstowi)
- Jakieś karty pamięci (najchętniej micro SD)
Myślałem o Gigabyte Gsmart MS800 ale podobno kiepsko łapie zasięg z sieci i z wifi i trochę mało RAM (myślę o przyszłych programach) ale jakość wykonania jest dość dobra (ciężko jest go zawiesić), poza tym to nowa firma w Polsce więc pewnie dbają o klienta lub jakiś LG GT505 albo Omnia (podobno delikatna i niezbyt dobrze zrobiona).
Ten telefon będzie mi służył przez jakiś czas więc nie chcę kupić jakiegoś starego modelu, który po roku przestanie nadawać się do użytku.
Planuję wydać ok 1000 zł.
To chyba wszystko czego bym oczekiwał.
Wiem, że to dużo ale może da się coś znaleźć?
Chciałbym kupić jakiegoś dobrego smartphone.
Moje wymagania to :
- dotykowy ekran (ok. 3 cala ^) też "w miarę" dobry (głównie do posługiwania się palcem i płynnie)
- "w miarę" dobry gps (podobno SiRF Star III jest dobry)
- Wifi o dobrym zasięgu
- wejście na słuchawki jack
- Windows mobile pl
- aparat fotograficzny (głównie do robienia zdjęć tekstowi)
- Jakieś karty pamięci (najchętniej micro SD)
Myślałem o Gigabyte Gsmart MS800 ale podobno kiepsko łapie zasięg z sieci i z wifi i trochę mało RAM (myślę o przyszłych programach) ale jakość wykonania jest dość dobra (ciężko jest go zawiesić), poza tym to nowa firma w Polsce więc pewnie dbają o klienta lub jakiś LG GT505 albo Omnia (podobno delikatna i niezbyt dobrze zrobiona).
Ten telefon będzie mi służył przez jakiś czas więc nie chcę kupić jakiegoś starego modelu, który po roku przestanie nadawać się do użytku.
Planuję wydać ok 1000 zł.
To chyba wszystko czego bym oczekiwał.
Wiem, że to dużo ale może da się coś znaleźć?