Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

K800i problem z wyświetlaczem, nie odpala, nie mogę nic pora

Phiotreo 21 Wrz 2009 15:02 1035 2
  • #1 21 Wrz 2009 15:02
    Phiotreo
    Poziom 1  

    Witam !
    Byłem(jestem) szczęśliwym posiadaczem SE k800i
    Pewnego dnia telefon szlag trafił po bardzo bliskim spotkaniu z podłogą :)
    Zależy mi na nr. tel. oraz zdjęciach w pamięci kom.
    Jak wygląda sytuacja:
    A: Tel. "włącza się" jedynie pod ładowarką - chociaż czasem odpala na bat. ( włącza znaczy tyle co zapala się wyświetlacz na biało i gaśnie ) Podejrzewałem poluzowanie taśmy w gnieździe od wyświetlacza lecz po rozebraniu i sprawdzeniu doszedłem do wniosku, że to nie to :)
    B: Dioda id IRDY mryga non-stop gdy tel. podłączony jest do sieci.
    C: Diody na klawiaturze nie działają.
    D: Aparat nie reaguje.
    Posiadam jedynie kabel USB-k800i ( wtyk od gniazda ładowarki)
    Czy jest możliwość zrobić coś z tym samemu?
    Czy jest możliwość uszkodzenia softu?
    aha proszę sie nie śmiać :) jestem naprawdę świerzak i ciekawski ze mnie jego mość :)


    Popraw temat!!

    Proszę zapoznać się z regulaminem.


    mod.fischer8

    0 2
  • #2 21 Wrz 2009 21:30
    Chris_W
    Poziom 37  

    Nie ruszaj softu - to raczej coś z hardware'em.

    0
  • #3 25 Wrz 2009 00:02
    konradepo
    Poziom 12  

    Moim zdaniem to lcd, mialem kilka takich co sie zapalały na biało i tyle.
    po wymianie smiga aż miło, ale też może być uwalny soft.
    nie dowiesz się póki nie sprawdzisz...

    0